smokva
Legenda
- Poruka
- 62.029
A i to je relativno. Kad idem kod frizera, zubara, krojačice, hirurga.... svakako da očekujem da su perfekcionisti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

znaci..da zabasurisja sam pristalica filozofije "dovoljno dobro"

Za mene mana jer oduzima dosta energije (samim tim nije ni zdravo)I da li je to vrlina ili mana ?
Veoma. Morala sam večeras nekome da složim karte za igranje onako kako treba, a što je zanimljivije, kad su složene kako umem(možda sam retka po tome), one po slikama i malim porukama pričaju koherentnu nacionalnu istoriju. Čovek umalo ne pade u nesvest kad je video kako treba da su složene, onako, po pravom redosledu, i po boji, i po znaku.I da li je to vrlina ili mana ?
super, Kotofilozofija "dovoljno dobro" je recept za zivotnu srecu
vezbam.![]()
a sta ako nisu? mislim, ako se mora, onda daj sta das, samo da pacijent prezivi, ali je bolje da niko ne mase ostrim predmetima u mojoj blizini, ako bas ne mora...A i to je relativno. Kad idem kod frizera, zubara, krojačice, hirurga.... svakako da očekujem da su perfekcionisti.
potpuno si u pravu.super, Koto
prvo sam lajkovala ovo - vezbam
al u osnovi potrebe za perfekcionizmom, drustveno indukovane, a nikako prirodne
je korensko verovanje - nisam dovoljno dobar, takav kakav sam, od Boga/kosmosa dat
i rad na tom verovanju jest najbazicniji obrazac resenja![]()

Ima smisla, zašto bih očekivala da neko bude perfekcionista ako ja nisam. Možda je rešenje da profesije tipa zubar, lekar biraju ljudi koji su perfekcionisti. Ili bar odgovorni i dovoljno pametni, pa im nešto blizu perfekcionizma postane rutinaa sta ako nisu? mislim, ako se mora, onda daj sta das, samo da pacijent prezivi, ali je bolje da niko ne mase ostrim predmetima u mojoj blizini, ako bas ne mora...
znaci, ja ako nisam perfekcionista, onda sumnjam da su drugi, a ne da ocekujem da jesu, zasto bi bili, ako ja nisam?
pa, verujem ti, ali zato mene zovu ajnstajnMoja frizerka je perfekcionista, neće da ti ostavi glavu na miru dok ne dosecka svaku dlaku, dotera boju svakog pramena

ufDa li ste perfekcionista ?
nekad je vrlina, a nekad manaI da li je to vrlina ili mana ?
Mana, i kad je zaista izraženo, velike probleme pravi osobi.I da li je to vrlina ili mana ?
visi za šta...za nešto jesam za nešto nisamI da li je to vrlina ili mana ?