Vi koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Брате толико сам пажљив да сам међу женама познат као Дача Ахтунг. А пазим на партнерке свакојако, оно да ли флертују и пепеишу са другим типовима, да ли им се неки уваљују и има ли одзива с њихове стране итд., баш, баш сам фокусиран и пажљив.
Брате толико сам пажљив да сам међу женама познат као Дача Ахтунг. А пазим на партнерке свакојако, оно да ли флертују и пепеишу са другим типовима, да ли им се неки уваљују и има ли одзива с њихове стране итд., баш, баш сам фокусиран и пажљив.
Pažljiva nisam preterano, nije ni on prema meni preterano, ali vodimo računa jedno o drugom i delimo i dobro i zlo
Povremeno smo nežni, ponekad se samo zagrlimo i ćutimo, meni je taj zagrljaj veći od svega drugog
Nekad sam bila jako pažljiva, prve dve godine sam se trudila i emotivno i materijalno da priredim neko iznenadjenje,znak pažnje,ljubavi...ali nikad mi nije uzvraćeno nažalost
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.