Devoke obično sanjaju o gubljenju nevinosti na romantičnim mestima...!? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

miljan.m.:Devoke obično sanjaju o gubljenju nevinosti na romantičnim mestima...!?![]()

Ti sve znas ovde,a?,ocajno prolazis u rl or what???snoshaj efendija:Jaka stvar, nevinost. To je samo zenama bitno da bude ne znam kakav performans, dekor i tako to.Ali obicno im bude prc i dovidjenja.Pa posle kenjaju da je doticni bio skot i tako to.I nije mi jasno zasto uopste svoju nevinost tako cene kad se najveci broj njih pre tog 'zvanicnog' gubljenja nevinosti klao u bulju, drkao, pusio, stavljao medju sise i ostalo.A posle-ja nevina pa eto-budi nezan.Znam ja nevinasca raznorazna.Te zenske price o nevinosti su zaista pocele da budu bljak.
A muskarcima, ono- ako bude i kad bude.I kako bude.
ZMAJOLA:Ti sve znas ovde,a?,ocajno prolazis u rl or what???snoshaj efendija:Jaka stvar, nevinost. To je samo zenama bitno da bude ne znam kakav performans, dekor i tako to.Ali obicno im bude prc i dovidjenja.Pa posle kenjaju da je doticni bio skot i tako to.I nije mi jasno zasto uopste svoju nevinost tako cene kad se najveci broj njih pre tog 'zvanicnog' gubljenja nevinosti klao u bulju, drkao, pusio, stavljao medju sise i ostalo.A posle-ja nevina pa eto-budi nezan.Znam ja nevinasca raznorazna.Te zenske price o nevinosti su zaista pocele da budu bljak.
A muskarcima, ono- ako bude i kad bude.I kako bude.
ZMAJOLA:Kao Philip Morris???Ima vas vise koji se koljete oko tih titula,ali izgleda samo na forumu![]()
Ja se ne koljem,ja koljem :wink:snoshaj efendija:ZMAJOLA:Kao Philip Morris???Ima vas vise koji se koljete oko tih titula,ali izgleda samo na forumu![]()
Dobro, samo nemoj mi reci da se i ti ne KOLJES.Koljes se i to opako, sve mi lici.
peach:da,bilo bas onako kako sam zamisljala.skroz ok. 8) al' nikad nisam sanjala da bude na romanticnom mestu. :? in fact,sta podrazumeva "romanticno" mesto?! :shock:
hm...pa,nije mi 1.tip bas bio tarzankrvolok:peach:da,bilo bas onako kako sam zamisljala.skroz ok. 8) al' nikad nisam sanjala da bude na romanticnom mestu. :? in fact,sta podrazumeva "romanticno" mesto?! :shock:
Pa, na primer : držeći se za lijanu, dok obližnji Krakatau bljuje lavu, u tenku, na fudbalskoj utakmici, i sl. !!!

ops:Dok mi se "to" nije desili mislio sam neka mi se samo to gogodi pa posle moze i potop da bude!Ice_Georgius:Kada se setim prvog puta onda obicno posle toga kazem:" hahahahahhahahahahaahhahah u jbote kolko si glup bio" al dobro sve se da ispraviti zar ne?
Kod mene su i prvi poljubac i prvi put bili za neku zescu tragikomediju, nazalost.Ustvari tada mi je u glavi samo bilo i samo sam razmisljao o tome kako sutra ujutru kada se probudim necu vise biti nevin definitivno je to bila greska, nisam znao da se prepustim trenutku.ops:
Bilo je to na najvisoj javnoj terasi neke Bg zgrade i nikako nisam mogao da se opustim i ne mislim ne to da ce neko svakog trenutka naici... Uzas!
Uz svu tu paniku do prave stvari nije ni doslo, tako da mi ta noc ostaje kao nezaboravno tragikomicna avantura koje cu se secati kao ne tako ponosno iskustvo...
ops:
ops:
ops: