DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

Ne znam, ja sam jednom u zivotu upoznala ljude sa neta, na proshlom skupu, ni malko se nisam pokajala, jedva sam chekala sledeci... I fazon je shto se to ne deshava chesto, nego jednom mesechno u najboljem sluchaju... Ovaj skup sada je bio uglavnom zbog Sofije.
I josh jednom sam se upoznala sa nekim likom, bzvz smo chatovali, jer se ispostavilo da je on super drug dechka od moje drugarice, i kad sam saznala ono najosnovnije o njemu, i on o meni, otishli smo na pice, i nismo se chuli posle toga. :lol: :lol:

:plez: :plez: :plez:
Ja nemam želju da upoznam ljude sa foruma. :neutral:
Sram te bilo Mima!

Vas dve aseksualne, shat d fak ap! :p
mozda vam dodje forumashki karavan u grad... :twisted:

Sibil, ne zasmejavaj me. :lol:
Nisam načitana i zaboravljam dosta toga i ne poznajem istoriju baš najbolje.
Moram poraditi na tome. :D

O jesi, i te kako jesi nacitana!!!
I jos radis na sebi... xax! ;)

Da, evo moj decko i ja:D
Samo sto nismo stan pored stana vec zgrada do zgrade....
Ispade da se druzimo sa istim ljudima, isli u istu osnovnu..a nikada se videli nismo ....

coravinjosi... :lol::roll::dash:

mislim da se ni sa kim ne bih slozhio (a ni moj ortak Krepto poshto smo k'o jaje jajetu)
jedino sa zabavnim, on mi deluje kao tip sa kojim bi' mog'o da sednem na neki plochnik sa tuborgom in d hend, i da seremo o zhivotu (ili o ribama ili o fudbalu)
btw, krepto zna levicharskog smetala :D

mislim da se ni sa kim ne bih slozhio (a ni moj ortak Krepto poshto smo k'o jaje jajetu)
jedino sa zabavnim, on mi deluje kao tip sa kojim bi' mog'o da sednem na neki plochnik sa tuborgom in d hend, i da seremo o zhivotu (ili o ribama ili o fudbalu)
btw, krepto zna levicharskog smetala :D

eto vidis da zivot ipak nije bas toliko surov kao sto se mozda na prvi pogled cini:confused:

Back