Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
ma opustencija..tebi i ne treba vise da kuckas nesto preterano..ionako imas preko 5.500 postova![]()
Paaa....spam teme cine cuda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma opustencija..tebi i ne treba vise da kuckas nesto preterano..ionako imas preko 5.500 postova![]()

upoznao sam dosta ljudi ali ni sa kim se nisam video uzivo nazalost![]()
ne kontam...mozda mi imamo razlicite definicije upoznavanja ljudi, ali ne mogu da kazem da nekog poznajem ako ga nisam video uzivo. Mogu da kazem da znam dosta o nekome, ali ne i da ga poznajem...

Zavidim ti.![]()

Ja nemam želju da upoznam ljude sa foruma.![]()
Sram te bilo Mima!

Sibil, ne zasmejavaj me.
Nisam načitana i zaboravljam dosta toga i ne poznajem istoriju baš najbolje.
Moram poraditi na tome.![]()
Da, evo moj decko i ja
Samo sto nismo stan pored stana vec zgrada do zgrade....
Ispade da se druzimo sa istim ljudima, isli u istu osnovnu..a nikada se videli nismo ....

mislim da se ni sa kim ne bih slozhio (a ni moj ortak Krepto poshto smo k'o jaje jajetu)
jedino sa zabavnim, on mi deluje kao tip sa kojim bi' mog'o da sednem na neki plochnik sa tuborgom in d hend, i da seremo o zhivotu (ili o ribama ili o fudbalu)
btw, krepto zna levicharskog smetala![]()
nisam ja ni rek'o da je surov
pa dobro...ako ti kazes onda je tako...![]()

shinoda je uvek u pravu!!!![]()

ako ja kazem da si ti malkice opaljen, je l' ces i tad reci isto!?![]()
upravo takocelawa?![]()

Rece neko da on ima los smisao za humor...
Ja sam dosad upoznala ...kejti,Stefana K,Nadrealistu,jecawaste,zograf.lo...I dosta ljudi s EKV teme....![]()
tkacio:ako ti je to jecawaste rekla onda nemoj da joj verujestkacio:
Haha...Nije ona rekla....mada,tebi zaista fali malo zrelosti.![]()
ne mora niko da joj kaze, to je vrlo ocigledno!![]()

Rece neko da on ima los smisao za humor...
Ja sam dosad upoznala ...kejti,Stefana K,Nadrealistu,jecawaste,zograf.lo...I dosta ljudi s EKV teme....![]()
A meni je smesno,ili bolje reci zalosno,kad se neko sluzi salama koje sam ja prevazisla u 6.razredu.
A pritom je vec na faksu.![]()