DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

svako je imao svoj 'prvi skup' ((=

U ***, koji je bio moj prvi? :neutral:

Mada nisam bila na nešto mnogo, al' opet...

Hm. Prvo sam upoznala Saru. Nenene, prvo Alexxa, bila sam kod njega na poslu u Sava Centru. :D A mislim da smo se posle toga videli u La Revolucion, kad sam predavala dokumente za fax il' tako nešto... Sara je bila, i Stefan... Bojan... možda Alexx? Sonja...? Ebote ne sećam se... :( i jednom smo se videli na Skadarliji prošle jeseni... kad je Sofika bila... i Dovlu sam tad upoznala... :neutral:

chek da sumiram koga sam sve upoznala....

'vako...

jovanu (newerna_beba; chuvam i poklonchic od nje, i dalje nosim taj privezak :heart:), naravno, moju nicky (prvo smo se nashle na netu, pa tek onda videle iako smo u istom gradu :lol: ), aveta (kada me je nicky istraumirala da sam istrchala iz shkole :p ), vladu (koji me je sredio kao iznenadjenje za skup), na tom skupu sam upoznala i saru (brm-brm http://i55.photobucket.com/albums/g128/naancy90/Picture057.jpg), kll, shixa (:rumenko:), alexxxa, neki-mare (sve sam ih izmeshala :rumenko: )...i mislim da sam nekog zaboravila...
evo i slichice sa tog skupa
http://i55.photobucket.com/albums/g128/naancy90/Picture077-1.jpg
(khm, khm, devojke, ko sedi pored shinode? :mrgreen: a da nije alex :lol: )
sa nixxxom sam imala jedno 9743856129 dogovora, medjutim, svaki put je neshto iskrslo :p ne da nam se :lol:

Vidi Saru kako je malecka :))))))))))
i kako ima dugu kosu
a to uopšte nije bilo davno
godinu dana, je li... tako nešto... ili skoro dve... :confused:

A ja sam ostala kod kuće zato što odbijam da putujem Severtransom. :thumdown:

Najskuplji prevoznik :thumdown:, em su karte odvratno skupe, em su smanjili upola studentski popust :thumdown:, em drže monopol pa dvaput dnevno ima normalan prevoz autoputem.

Tako da sam išla Mita prevozom :lol:
Mita rules :thumbup:

No, nevrmajnd :P

će bidne prilike... :)

Vid' ovde lepshi Vlada nego Shinoda. :eek: ***...
Necu da sudim dok ne vidim obojicu uzivo...
ustvari Vladu ako bude zeleo da se upozna sa mnom... a Shinodu necu, vredja me... grrr... :roll:
gle sad sto se shlihta modu! c,c,c... :lol: kad sam te ja uvredio? :eek:

Ne znaju me svi po imenu :p
Ja sam. Sa dugom kosom. Pre nego shto sam razocharala Shixa :p

do tad sam bio zaljubljen u tebe! :lol::p
Који изливи нарцизма на овом форуму човече... :p

Е ја сам баш ружан! :cool:
jesi vala, ali tu smo mi da vadimo prosek, ne brini! ;)

Back