DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

Nisam nikoga upoznala...jedino sto sam Lackija videla mozda jednom ili dva puta kroz skolu..:D (A mozda sam ga i pomesala sa nekim, mada ide u moju skolu, to znam pa mislim da nisam..)
A volela bih da upoznam Direkta.... Deluje mi kao kul lik :lol: I Cr@zY takodje...Fanija mozda iako imam utisak da se ne bismo slagali...Abell je cini mi se ok...mrki mozda... :lol: North aj ges...:lol:
Ali mi je Direkt nekako najkulji :mrgreen: :lol:

Zamislite, jesam. O.o I za par forumaša, zaprepašćujuće su simpatični. :mrgreen:

:flert:

ja sam tek sad shvatila da su dzeksonka i m dzekson dva razlicite osobe. svasta covek nauci.

1dal svakako i kreptoman. dalje ovog trola notheriana ili kako vec. i mozda onog malog sto su svi mislili da sam ja. i fanija. i angel sam upoznala i divna je mogu vam reci. i deminstera sam igrom slucaja startovala na faksu i skontala da je on. ali nismo imali vise direktnog kontakta :mrgreen:. i to bi msm bilo to

:flert:

ja sam tek sad shvatila da su dzeksonka i m dzekson dva razlicite osobe. svasta covek nauci.

1dal svakako i kreptoman. dalje ovog trola notheriana ili kako vec. i mozda onog malog sto su svi mislili da sam ja. i fanija. i angel sam upoznala i divna je mogu vam reci. i deminstera sam igrom slucaja startovala na faksu i skontala da je on. ali nismo imali vise direktnog kontakta :mrgreen:. i to bi msm bilo to

Toliko o Hatorki... :mrgreen:

@tema

Zeleo bih dosta forumasa da upoznam, ali necu...

ej Abel ja bih voleo da te upoznam :)
baš mi se činiš zanimljivom i mnogo gotivnom osobom... pozitivnom,čak :D
možda bi pao i neki kres :mrgreen:

Šalim se :mrgreen:
eto, ako ništa od penetracije,voleo bih da podelim pivo sa tobom :)

Pa jes sad kad ja kazem mene niko ne voli, a vi kao, ma nijeee, cini ti se hahha A sto piva tice, ne pijem ga, ali znam da ga volis najvise na svetu, tako da kontam da ako se odreknes pola piva za mene, popila bih ga, pa makar crkla posle :D A sto se sexa tice...ipak cu piti pivo... :D

Pa jes sad kad ja kazem mene niko ne voli, a vi kao, ma nijeee, cini ti se hahha A sto piva tice, ne pijem ga, ali znam da ga volis najvise na svetu, tako da kontam da ako se odreknes pola piva za mene, popila bih ga, pa makar crkla posle :D A sto se sexa tice...ipak cu piti pivo... :D

Eh, abel.... šteta što ne želiš upoznati mog Milutina :S
al stvarno mislim kad kažem da bih želeo da te upoznam..
ti si iz Novog Sada, ako sam ja dobro uklopio informacije xD ?

Možda se nekad nađem tamo pa ti javim :P

Back