da li ste nekada

moj "momak" voli da jedemo iz jednog tanjira ili ako smo u restoranu uvek nesto uzme iz mog i nudi mi iz svog :D...a kad odemo u kupovinu kupi iste zvake koje i ja volim, i istu pastu za zube...to radi nesvesno, valjda mu ro stvara osecaj da mi je blizi kad ode za bg....ili proba kod mene pa shvati da je dobro (tj. umislila sam romantiku :))

:lol: A ja Dusku prinesem grisinu u usta da mu dam da je pojede, i on taman otvori usta, i onda mi se u trenutku ucini to dosadno da ga hranim kao sto rade dosadni parovi, stereotip sa razglednica i reklama, i brzo je vratim i pojedem je ja. :-)

Ovo je ludje. "Hocu da te upoznam sa Igorom, ne, ne bi to valjalo, to je glupo, ne znam sto sam to htela, sto mi je palo na pamet". On se smeje. "Znam. Ja ne mogu njemu da kazem da sam ja nasla drugog decka jer on mene nista ne slusa. On ce da se ponasa kao da mu nista nisam rekla. Kad bi nekako mogao ti da mu to kazes. Mozes telefonom a mozes i zivo, ali lakse ti je telefonom.Kako god hoces ti mu tako kazi.Predstavi se da si moj decko i kazi mu da si ti dugo moj decko." I onda sam mu dala Igorov broj telefona i adresu u Studentskom gradu.

Ovo je ludje. "Hocu da te upoznam sa Igorom, ne, ne bi to valjalo, to je glupo, ne znam sto sam to htela, sto mi je palo na pamet". On se smeje. "Znam. Ja ne mogu njemu da kazem da sam ja nasla drugog decka jer on mene nista ne slusa. On ce da se ponasa kao da mu nista nisam rekla. Kad bi nekako mogao ti da mu to kazes. Mozes telefonom a mozes i zivo, ali lakse ti je telefonom.Kako god hoces ti mu tako kazi.Predstavi se da si moj decko i kazi mu da si ti dugo moj decko." I onda sam mu dala Igorov broj telefona i adresu u Studentskom gradu.

ajmo na temu :lol:...da li si nekada....imala samo jednog decka :mrgreen:?

pojeli zalogaj iz partnerovih usta? ako podjemo od toga da su razmena zvake ili gutljaja vina na primer sasvim uobicajene stvari, koliko vam je uobicajeno, grozno ili ne da pojedete zalogaj koji je vas partner prethodno imao u ustima? :D

........naravno ,kad mi bila proteza na doradi kod zubara moja ljubav meni sazvace pa mi da da pojedem ,ih bez muke pasirano ....................:lol::lol:

pojeli zalogaj iz partnerovih usta? ako podjemo od toga da su razmena zvake ili gutljaja vina na primer sasvim uobicajene stvari, koliko vam je uobicajeno, grozno ili ne da pojedete zalogaj koji je vas partner prethodno imao u ustima? :D

da,delio sam zalogaje jer to je i blisko i intimno i sexi...mada mi se jednom desilo da sam za 1. maj hranio jednog drugara...ja sazvacem meso,a on pojede....

Bas suprotno. Sarzer se prazni u nekog ko se pokaze kao nesposoban za zadatak koji je pao na njega, teret, informaciju. Jos ces i nauciti po nesto o gangsterima. Sposobnost, preduzimljivost, to se postuje. Mafija je jedinstvena organizacija, ne zaboravi to.Bez obzira na unutrasnju strukturu i organizaciju kao i na sukobe.

Al' sam se izlanuooooo! Dobro sefice, necu vise! Keve mi. Preovladao adrenalin! Do duse nismo se bas najbolje razumeli ko je taj koji treba da prazni okvir ali ajde. Ja sam to samo onako figurativno. Da ja sad tebe naucim nesto, danas je u modi likvidiranje sa velikih udaljenosti i nosenje pancira ne garantuje prezivljavanje. Pancir kosulje probijaju kalibri poput: 7,62x51mm; 7,62x54mmR; 7,92x57mm; .300WinMag; .338LapuaMag; .50BMG. (Pomenuti imaju nesto zajednicko)
Jadan je taj lik koji mora da uradi ono sto si ti trebala po svim nekim ovozamaljskim normama. Bice mu interesantno u tvom prisustvu...

Back