Da li ste nekada voleli, a ljubav nije bila uzvraćena?

Pogledajte prilog 1587677
Ljubav je najlepše ljudsko osećanje. Najiskrenije. Najlepša je kada je emotivno zrela i uzvraćena.

Da li ste nekada voleli, a ljubav nije bila uzvraćena? Kako ste se tada osećali?

Kako ste preboleli tu neuzvraćenu ljubav?
Pa jesam naravno
Ali mislim da ti pitanje nije dobro poslozeno
Prvo
Ako volite nekog znaci da ga poznajete
I u tom slučaju nije vazno da li je uzvraćena ili nije
Jer ljubav ako ne ostaje i zavisi od toga da li je uzvraćena ili ne
Onda to nije prava ljubav
Već je to zaljubljivanje
Da li sam bila zaljubljena a zaljubljivanje nije bilo uzvraceno?
Pa jesam naravno
I ne BiH rekla da nije bilo uzvraceno
Vise je to slučaj da nije imao mogućnosti da mi uzvrati
I to ga je naljutilo i otišao je od mene
Dok se to dešavalo .ja sam tek posle razumela da to sto je meni izgledalo kao ne uzvracena ljubav da je to ustvari bila njegova ljutnja jer je on od mene dobijao poruku da me on ne zanima

Dugi niz godina volela sam, a ljubav mi nije bila uzvraćena. Tačnije, nikada nije došlo do emotivne veze.

Taj moj najbolji prijatelj gledao je u meni samo prijatelja. Zašto sam ga volela? Zbog iskrenosti, dobrote, pažnje koju mi je ukazivao.

Volela sam ga platonski i ta ljubav je bila zapravo samo odbrambeni štit od novog razočaranja. To sam tek kasnije shvatala.

Vreme je zaista izlečilo tu ljubav. Pre izlečenja sam mnogo plakala, pisala mu pisma koja mu nisam slala...Mnogo je bolelo.

Onda je u moj život ušla osoba koja me je naučila šta je to zdrava ljubav, zdrava emotivna veza.
Drago mi je čuti da si u sretnoj vezi, ali zašto onda pišeš na drugoj temi da si usamljena?

Da li ste nekada voleli, a ljubav nije bila uzvraćena?
Voleo ne, bio zaljubljen da (mada kontam danas da je to bila limerencija)
Kako ste se tada osećali?
Kao da se smenjuju osećaj patnje i euforije
Skapirao sam da ako nema reciprociteta ljubav je neosnovana tj. da to nije ni bila ljubav sa moje strane nego moja projektovana želja da budem voljen od druge osobe.
Tako što sam upoznao nekog i izgradio odnos na tom reciprocitetu po pitanju ljubavi

Retko mise desi da razvijem osećanje ljubavi, jer sam osoba kojoj fizički izgled nije dovoljan, tako da sam imao i situacije koje su bile veze i gde nisam uspeo da razvijem to osećanje.

Zato i kažem često da su i ti odnosi bili super kombinacije i nikakve veze.

Nekad razmišljam da mi je čak i žao što je tako, jer i u neuzvraćenoj ljubavi nešto si osećao bar.

Pogledajte prilog 1587677
Ljubav je najlepše ljudsko osećanje. Najiskrenije. Najlepša je kada je emotivno zrela i uzvraćena.

Da li ste nekada voleli, a ljubav nije bila uzvraćena? Kako ste se tada osećali?

Ljubav ne, ali bilo je neuzvraćnh osjećanja. U mladosti zaljubim se, pa onda plači, pati, ne mogu da jedem, loše spavam i znalo bi to dugo da me drži.

Sa godinama razvila sam taj neki odbrambeni mehanizam i gledala bih da se sklonim od te osobe, ili što manje manje kontakta ako već moramo da se srećemo. Zatrpavanje poslom bi bilo nešto što bi meni donosilo utjehu a vremenom i zaborav.

Back