Да ли сте некада пропустили прилику за везу или однос

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Искрено, јесам је пропустио пар пута. И за однос и за везу.

За однос намерно пар пута. А за везу... Има једна девојка, тада сам још био у основној, ја седми она осми разред, међу најбољим рибама у основној.

И она приђе на једном турниру друговима и мени и пита ме да се прошетамо по кварту да видимо "кога све има". И ја, као, "ајде", и кренули ми а она ме ухватила за руку и испрепетала прсте и још се размахала са нашим рукама.

А ја да пропаднем у земљу од срамоте. Она коврџава, згодна, презгодна, лепа у лицу...

Е, клинац сам био и глуп. Сада би било скроз другачије.

А ви, имате ли искуства да сте пропустили очигледну прилику за везу или неке односе?

За однос намерно пар пута. А за везу... Има једна девојка, тада сам још био у основној, ја седми она осми разред, међу најбољим рибама у основној.

И она приђе на једном турниру друговима и мени и пита ме да се прошетамо по кварту да видимо "кога све има". И ја, као, "ајде", и кренули ми а она ме ухватила за руку и испрепетала прсте и још се размахала са нашим рукама.

А ја да пропаднем у земљу од срамоте. Она коврџава, згодна, презгодна, лепа у лицу...

А ви, имате ли искуства да сте пропустили очигледну прилику за везу или неке односе?
Ne zalim za tim, sta je bilo bilo je.

Ја сам ти светски рекордер у пропуштеним приликама.

Значи ти си тачно знала и била одлучна. Чак и кад си била млађа?
Da, bila sam odlučnija i hrabrija. Skoro sam o tome razmišljala i shvatila sam da je razlog to što kada si mlad odgovoran si samo za sebe, a kasnije, posebno ako imaš decu, moraš da vodiš računa o svim svojim postupcima jer oni utiču i na njih.

Definitivno sam bila hrabrija.

To se podrazumeva, ali da nisam propustio to bi govorilo dosta o meni. Čovek bez ikakvih standarda.
Нисам баш најбоље разумео па ми мало појасни ако можеш.

Уствари, разумео сам сад на друго читање. У праву си, најврв да си то са разлогом тако, јер нису испуњавале неке стандарде

Ал ја сам горе навео пример где ја то нисам намерно пропустио, што се везе тиче

Back