Да ли сте некада имали визије будућих догађаја?

milsu

Ističe se
Poruka
2.899
Сећам се да је раније био форум типа окултизам или мистерије или паранормално тако нешто, а сада не успевам да га пронађем, па морам овде.

Да ли сте некада имали визије будућих догађаја које су се после оствариле?

Да генерализујем и да не идем у детаље, са неких пет, шест, седам година, прогањале су ме ружне визије којих нисам знао како да се ослободим, визије као да се сећам људи и догађаја, шта су радили и шта су говорили, чак и њихових имена, и није ми било јасно о чему се ради. Онда сам на све то заборавио. После двадесет година, догодило ми се управо тачно то, исти људи и догађаји из визија, иста имена, исте изговорене реченице од речи до речи, све потпуно исто. Врло ружан догађај. Сетио сам се онда да сам двадесет година раније имао управо визије о томе што се после догодило. Не знам зашто баш визије о томе, а не о нечему другоме, било је и ружнијих ствари које су ми се десиле, али имао сам визије само о томе. Као да је неко хтео да ми стави до знања да је све намештено унапред, и да нисам могао ништа да избегнем. Хорор, али тако је и на жалост не могу то порећи пошто је истина.

Обесхрабрујуће, али навело ме је на размишљање да није битно шта ми се догађа, већ је битно да будем ја и да будем радостан што ме је Бог створио оваквог какав јесам, а шта год да ми се догађа то није до мене. Зато се увек враћам на стих Џона Ленона, који је очигледно размишљао о сличним егзистенцијалним проблемима: "Nothing you can do, but you can learn how to be you in time." Ништа не можемо, али можемо да будемо ми, и то је оно што је битно.

Nothing you can do, but you can learn how to be you in time.
Slažem se ovde sa Lennonom

Imao sam neke situacije, pogotovo u snovima, koje su se ostvarile ili će se tek ostvariti jer su u toku (lične situacije uglavnom)

Ali ne bih o tome

Mali off topic, mislim da je za svet, ljude, čovečanstvo... Kako god... Bolje da svako želi sebi i drugima sve najbolje, mir i radost i da to itekako utiče na tokove, iako smo samo jedinke.

"Nothing you can do, but you can learn how to be you in time." Ништа не можемо, али можемо да будемо ми, и то је оно што је битно.
Треба да идеш молитве да ти се читају за здравље...

После њих види да ли ће тако да мислиш...

Mali off topic, mislim da je za svet, ljude, čovečanstvo... Kako god... Bolje da svako želi sebi i drugima sve najbolje, mir i radost i da to itekako utiče na tokove, iako smo samo jedinke.

Утиче на нас, али не утиче на токове. Ако си добар према добром човеку, он заслужује нешто још боље. Ако си добар према некој сатани, она ће твоју доброту искористити против тебе да те оштети.

Треба да идеш молитве да ти се читају за здравље...

После њих види да ли ће тако да мислиш...

Када су Хришћане бацали лавовима да их поједу, они ништа нису могли да учине, али су могли да остану оно што јесу, то јест Хришћани.

Христос је рекао да ће се спасити они који издрже до краја, то јест остану оно што јесу - Хришћани - до краја, али није рекао да неће страдати.

Back