Da li ste nekada imali sex sa osobom koja vas ne privlači?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Od 19 do 30te sam mogo svaku da nabijem,dovoljno je i samo oci il glas da mi se svidi na njoj ..Sad vec i on dobio oči:lol:

Znam ja nekog ko bi mogao baš svaku
U principu, to nije loša osobina, za tu osobu je extra, za njegovog partnera škakljivo 🤣

Ali generalno, jeste stvar u sexu da nekoga napališ, pa ti se ne svidi pre već posle sexa 😅
Ali ipak neke fizičke mane koje su lična stvar ipak predstavljaju barijeru

Kod mene je moralo uvek da bude malo neke hemije ili da prođe neka jeza ili da ima to nešto...

Meni se dešavalo ranije... Da me u nekom periodu baš niko ne pali.. i da to traje i traje. Onda sam pravila kompromise te vrste ajde da probam. Ali nemam već neko vreme živaca za to. Prošlo me to vreme žara za avanturama

Znam ja nekog ko bi mogao baš svaku
U principu, to nije loša osobina, za tu osobu je extra, za njegovog partnera škakljivo 🤣

Ali generalno, jeste stvar u sexu da nekoga napališ, pa ti se ne svidi pre već posle sexa 😅
Ali ipak neke fizičke mane koje su lična stvar ipak predstavljaju barijeru
Litar vina ,dobro pečenje i ugaseno svetlo..ma icepas je i ispraznite se..Vec za dalje kazes joj jbg neznam sta mi bi ostajemo drugovi.. :lol: e kad se on podigne i ne spada to je znak da mu u tom trenutku ona bas ta prava

Meni se dešavalo ranije... Da me u nekom periodu baš niko ne pali.. i da to traje i traje. Onda sam pravila kompromise te vrste ajde da probam. Ali nemam već neko vreme živaca za to. Prošlo me to vreme žara za avanturama
iskoristila si nekog za seks i posle ga sutnula jer nisi ni bila u modu a da mukica nije ni svestan zasto i misli da se nije dobro pokazao i unistila mu seksualnu sigurnost u buducnosti :eek:

ohola paula z:mrgreen:

Iiiiii.. evo još jedne teme "seks.. a samo seksa radi".. dušu dala za one nesigurne žene (nema ih mnogo) kojima se možda i dalje tamo negde u nekoj zabiti malog mozga roje svakojaka glupa pitanja dok stoje pred vratima na kojima velikim slovima piše КРЕС ШЕМА ..

- Da li ga uopšte privlačim?
- Vredi li da se upuštam u ovo?
- Ne poznaje me dovoljno, hoće li hteti seks sa mnom?
- Šta ako provali da sam i ja ovde samo *ebanja radi?
-A možda mu se bre, ne dopadam ni fizički?
itd.. itd..

Evo lekcije koja će razvejati sve dileme..

Da li ste nekada imali seks sa osobom koja vas ne privlači?

* Aha. Više puta.
- A zašto bi to normalno funkcionalna osoba radila?
- Zasto ne bi? Seks je lepa stvar i bez dubljeg odnosa. Imao sam seks sa devojkama koje mi se ne sviđaju, ali su odlične u krevetu.
- Da oprostis a kako ti se diže ?
- Uh, srećo moja, da znaš kako neke žene znaju da ti ga dignu. Sviđale ti se ili ne.

* pola sveta je s nekim uzgred a bio bi s nekom glumicom ili s muzicarem da moze.

* bilo je onih prema kojima sam bio ravnodusan, al kad hoće pa hoće jbg, zabiješ joj do krajnika nek se igra.

* uvek

* većina brakova ima ovu vrstu spolnih odnosa..

* ja sam recimo bio s nekom koja mi se nije svidjala al je sex bio top+se lazno predstavila tudjom slikom,eto tona dokaza da dopadanje nije nikakav parametar za ostvarivanje odnosa,posebno ne po izgledu za zene..

* Za seks je izgled itekako bitan, duh i energija su nesto sto moze neko da ima ali i ne mora kada je u pitanju seksualni odnos.

* za sex mi je dovoljan samo izgled kao sto nam se mnogi dopadnu preko ekrana

* Desi se da kazes nema sanse, bas je ruzna je i nakon vise pica odes sa njom ,cak i bude odlican sex

* Ako hocu da je povalim i ona to zeli isto onda ne marim mnogo za energiju, ako je izbor za vezu ili brak, onda se tu uzimaju i druge stvari u obzir ne samo sise, pozadina i lepota.

* Moze da bude prezgodna a da mi se lice ne svidi i opet je super za sex,vecina je mene birala s kojim sam bio ,retko ja a posebno obostrano nije cesto,znaci ipak nije da se svi dopadamo medjusobno ako imamo sex..

* Ne sviđa mi se, ali ok. Mogu da se seksam sa njom.

* Ali meni se nisu svidele...... neke nisu bile ni zgodne ni lepe pa opet bude nesto a nisu prostitutke

* .. nista mi se ne dopada u vezi nje,sve fejk svaka grimasa samo glumata pa bih je opet kresnuo

* Malo je onih koje mi se svidjaju, a mnogo onih koje su dobre za sex.
Mada je još gore od tog, većina se prolepša posle sexa, pa se pitaš, što ti se nije svidjala...

* Litar vina ,dobro pečenje i ugaseno svetlo..ma icepas je i ispraznite se..... kad se on podigne i ne spada to je znak da mu u tom trenutku ona bas ta prava

* imam neverovatno mocan llibido ... razbijam.. lepse mi je da istresem jaja i porlijem sprermu nekoj zeni u usta , ledja, guzu , itd nego na parket npr

* Imao sam par takvih iskustava, sve u svemu bilo je ok

Etooo.. ispada da stvarno nije ništa strašno.. Nema žene koja ne bi mogla biti deo neke od gore navedenih zvezdica.
Krstarica me ubedila da treba probati.. pa kako padne..
Uživati u šema seksu i ne razmišljati previše.. možda i nije tako loše..

odkud znaš da me ne privlačiš,pa da moram :rotf: :rotf: :rotf:
ebote ovo neki trik :think: :zcepanje::hahaha:
Ono kad napišem nešto na mj forumu a tamo to svima ko dobardan.. kontam zašto si se baš lepo nasmejao.. :zkez:

I ja bih mislila da je trik kad bi neko ovde napisao da ceo život *ebe kako većina ovde *ebe a onda ga je neplanirano spuca spoznaja da postoji i nešto drugačije.. dublje, smislenije..

verovatno,ali nema se vremena 🤷‍♀️ :lol:
E tooo.. :mrgreen:
Evo.. i je kuburim s' vremE.. :sad2:
Iscuriće mi ovo gde postojim na krstarici.. zatvoriće mi se i trenutno otvoren prozor ludila pa reko' daj da ga iskoristim dok još mogu..
Kad se vratim u normalno stanje znam da ću opet vitlati dvoseklim mačem svojih standardnih kriterijuma.. a tu onda nema mesta ovim nebuloznim zamislima.. sad mi je pravi čas da budem bezmozgovićka..

Kad se vratim u normalno stanje znam da ću opet vitlati dvoseklim mačem svojih standardnih kriterijuma.. a tu onda nema mesta ovim nebuloznim zamislima.. sad mi je pravi čas da budem bezmozgovićka..

Zadnje vreme došlo kad samu sebe citiram..

Evo.. vratih se u normalno stanje..

Beše ovde neka tema o kriterijumima.. l svi su nešto dizali svoje, uživali u definisanim željama i htenjima, a ja baš obrnuto.. krenula pravac u blato da vidim kako izgleda kres šema bez mnogo razmišljanja i udubljivanja..

Kandidat mj-ač.. to znam još sa faksa.. skroz bzv, ali nije kao da mnogi baš na mene čekaju u redu pa mogu da biram. Ovaj iskazao interesovanje, doduše samo fizičke prirode (u poslednjih 10-tak god nismo čestito progovorili a ni od ranije me ne zna nešto dubiozno).. ali nema veze.. Za šemu ne moramo biti ludo zaljubljeni.. Raspitivao se temeljno i da li sam singl.. ondaK i ja, da ne bude ono da na pitanje 'kako si' ne uzvratim 'dobro, a ti?'
Reče singl je.. sasvim dovoljno za labave bofl kriterijume..

I tako.. spremala se ja psihički za dejt (u prevodu uveliko se zezala sa komisijom).. jedan dan čak uzela da generalno probam ful šminku.. ejjj..
Eto koliko sam ispala iz štosa.
Ironija života.. tako nafrakana predveče krojim listove kiselog kupusa kad dobih info da dotični ipak nije singl.. a saznala bih svakako pre ili kasnije..

Ne znam.. nisam se mnogo iznervirala.. samo mi je prošlo kroz glavu da su mj-či obrni ga okreni uvek i svagda ful paket (muljaju, varaju, manipulišu, ultimativno udovoljavaju svojim nagonima, operisani od poštovanja onog naspram sebe itd).
Kako li sam i mogla da pomislim da postoji primerak koji ne laže bar za ono bazično, gde je odgovor nedvosmislen.. ili je 'da, slobodan sam' ili je 'ne, nisam'.. pa šta god bilo.. veza, brak, kombinacija.

Tako je to kad se 'vataš u mj kolo.. Znači već dovoljno jadni kriterijumi postadoše skoro pa nepostojeći.. Oni iz donjeg dela liste u startu obrisani.. i treći od odozgo (ne spanđavaj se sa zauzetima) eno ode niz strminu wc šolje zajedno sa zadebljanjima koje skidam sa listova da mi sarma ne bude žilava.
Ostade štiklirano only da ne poznajem njegovu partnerku (samo bi mi još to falilo!) i da sam jedino ja u celoj priči singl.. inače bi bila ona klasična najodvratnija kombinacija (a šta će mi bre bilo šta od ovoga u životu..)

Što je mnogo, mnogo je..

Jeste i logično i očekivano bilo otkazati dejt.. Nisam to uradila. Otkazala sam samo seks sa lažovom.. sama sa sobom u svojoj glavi. Njega sam ostavila za obaveštenje uživo.

Na kraju ispade ko da sam bila ovde na forumu.. samo umesto pismenog usmeno nabeđivanje sa jednim mj-čem.. doduše mnogo iskrenije, konkretnije i prizemnije nego sa vama mj-čima ovdašnjim, ipak ste vi profi.. namazaniji..

Naravoučenije: nikako mi se ne da da budem bezmozgovićka.. a baš sam htela..
Zezam se.. nije ovo.. Pouka priče je da je totalno apsurdno da mono jedinke makar i svesno pokušavaju da pređu na tamnu stranu.

Nije vredno truda.. nešto će sigurno biti nakaradno i naopako.. nije vredno gaženja sebe.. toliko je stvari u životu za posvetiti im se a koje imaju mnogo više smisla od ove nebuloze.

Back