Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 47.947
Pa zato tebe nema u ovim krajevima, promenila se dioptrija....Od 19 do 30te sam mogo svaku da nabijem,dovoljno je i samo oci il glas da mi se svidi na njoj ..Sad vec i on dobio oči![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zato tebe nema u ovim krajevima, promenila se dioptrija....Od 19 do 30te sam mogo svaku da nabijem,dovoljno je i samo oci il glas da mi se svidi na njoj ..Sad vec i on dobio oči![]()
Od 19 do 30te sam mogo svaku da nabijem,dovoljno je i samo oci il glas da mi se svidi na njoj ..Sad vec i on dobio oči![]()
Kod mene je moralo uvek da bude malo neke hemije ili da prođe neka jeza ili da ima to nešto...
Litar vina ,dobro pečenje i ugaseno svetlo..ma icepas je i ispraznite se..Vec za dalje kazes joj jbg neznam sta mi bi ostajemo drugovi..Znam ja nekog ko bi mogao baš svaku
U principu, to nije loša osobina, za tu osobu je extra, za njegovog partnera škakljivo
Ali generalno, jeste stvar u sexu da nekoga napališ, pa ti se ne svidi pre već posle sexa
Ali ipak neke fizičke mane koje su lična stvar ipak predstavljaju barijeru
ne mogu...Vec samo seksa radi ?
iskoristila si nekog za seks i posle ga sutnula jer nisi ni bila u modu a da mukica nije ni svestan zasto i misli da se nije dobro pokazao i unistila mu seksualnu sigurnost u buducnostiMeni se dešavalo ranije... Da me u nekom periodu baš niko ne pali.. i da to traje i traje. Onda sam pravila kompromise te vrste ajde da probam. Ali nemam već neko vreme živaca za to. Prošlo me to vreme žara za avanturama
Стигле године значи еееMeni se dešavalo ranije... Da me u nekom periodu baš niko ne pali.. i da to traje i traje. Onda sam pravila kompromise te vrste ajde da probam. Ali nemam već neko vreme živaca za to. Prošlo me to vreme žara za avanturama
Nekad i nesvesno. Nije uvek potreban "stimulans" da bi se digao.Da oprostis a kako ti se diže ?
Imao sam par takvih iskustava, sve u svemu bilo je okVec samo seksa radi ?
odkud znaš da me ne privlačiš,pa da moram![]()
![]()
![]()
Ono kad napišem nešto na mj forumu a tamo to svima ko dobardan.. kontam zašto si se baš lepo nasmejao..ebote ovo neki trik![]()
![]()
E tooo..verovatno,ali nema se vremena![]()
![]()
Kad se vratim u normalno stanje znam da ću opet vitlati dvoseklim mačem svojih standardnih kriterijuma.. a tu onda nema mesta ovim nebuloznim zamislima.. sad mi je pravi čas da budem bezmozgovićka..
I zalicesNikada. Jedan drugar me stalno ubedjuje kako treba sve da se j.......be i kako cu ja jednog dana da zalim sto nisam tako radio.