Da li ste nekada imali sex sa osobom koja vas ne privlači?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam rekla da nije bitan,nego da privlacnost ne zavisi samo od izgleda.
Zene i muskarci imaju totalno razlicitu percepciju izbora partnera za seks. Muskarac ako vidi na zeni ono sto mu se dopada nece mnogo mariti za njenu energiju ako ona zeli odnos sa njim. Zene gledaju vise detalja, pa zato razlicita misljenja.

Ako hocu da je povalim i ona to zeli isto onda ne marim mnogo za energiju, ako je izbor za vezu ili brak, onda se tu uzimaju i druge stvari u obzir ne samo sise, pozadina i lepota.

Msm znam al je poenta da mi se samo po izgledu neko moze svideti da bih razmisljao o sexu uopste,nikako drugacije,dok sam se vecini svideo na nevidjeno i to je vec bilo reseno za sex
Znaci,svidja ti se ipak neciji izgled prije seksa.
Nekome se svidja nesto drugo...ali poenta je da se bar nesto svidja,dakle nije totalna neprivlacnost.

Znaci,svidja ti se ipak neciji izgled prije seksa.
Nekome se svidja nesto drugo...ali poenta je da se bar nesto svidja,dakle nije totalna neprivlacnost.
Moze da bude prezgodna a da mi se lice ne svidi i opet je super za sex,vecina je mene birala s kojim sam bio ,retko ja a posebno obostrano nije cesto,znaci ipak nije tako kao sto mislis da se svi dopadamo medjusobno ako imamo sex

Moze da bude prezgodna a da mi se lice ne svidi i opet je super za sex,vecina je mene birala s kojim sam bio ,retko ja a posebno obostrano nije cesto,znaci ipak nije tako kao sto mislis da se svi dopadamo medjusobno ako imamo sex
Opet ti ne kapiras.Ako ti se lice ne svidja,a tijelo svidja...znaci da ti se ipak NESTO svidja kod nje.
Dakle,to nije totalna neprivlacnost.
A ako su one tebe birale,to sigurno nije zato sto im se ne svidjas.

Opet ti ne kapiras.Ako ti se lice ne svidja,a tijelo svidja...znaci da ti se ipak NESTO svidja kod nje.
Dakle,to nije totalna neprivlacnost.
A ako su one tebe birale,to sigurno nije zato sto im se ne svidjas.
Ali meni se nisu svidele ti ne kapiras,to je 1 primer, neke nisu bile ni zgodne ni lepe pa opet bude nesto a nisu prostitutke

Ako nije odbojna ne znaci da mi je privlacna,necu mnogo razmisljati i vagati,neke sam odbijao nisam trebao,neke su mi se svidele nekad danas ne bi,pa je to dopadanje promenljivo
Naravno da je dopadanje promjenljivo,ali govorimo iz tadasnje perspektive,a ne iz buducnosti.
Da rezimiramo,kao i u ovom primjeru gore,ako ti nije bas odbojna,tipa da ima tri lijeve noge ili trista kila...sve ostale dolaze u obzir?
Onda je Bora Corba bio u pravu da ste vi muskarci bas laki.😁

Back