Da li ste nekada imali sex sa osobom koja vas ne privlači?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poredjenje glupo ko tocak.
Pa moze i ovako,90% svetske populacije su skrndelji mozda i 95%,pa onda koliko ima ugovorenih brakova i onih gde im se nije partner svideo u pocetku al je bio uporan,ja sam recimo bio s nekom koja mi se nije svidjala al je sex bio top+se lazno predstavila tudjom slikom,eto tona dokaza da dopadanje nije nikakav parametar za ostvarivanje odnosa,posebno ne po izgledu za zene

Pa moze i ovako,90% svetske populacije su skrndelji mozda i 95%,pa onda koliko ima ugovorenih brakova i onih gde im se nije partner svideo u pocetku al je bio uporan,ja sam recimo bio s nekom koja mi se nije svidjala al je sex bio top+se lazno predstavila tudjom slikom,eto tona dokaza da dopadanje nije nikakav parametar za ostvarivanje odnosa,posebno ne po izgledu za zene
Devedeset posto svjetske populacije su prosjecnog izgleda,nikakvi skrndelji...a i to nema veze sa dopadanjem i privlacnoscu,ukusi su razliciti.Ili je seks rezervisan samo za ljepotane sa naslovica?
Ugovoreni brakovi takodje nisu tema.
I kasnije dopadanje isto nije tema.Znaci da je ulozen nekakav napor da se drugome dopadne.
Tema je zasto bi neko imao seks sa nekim ko mu se ne dopada,ako ne mora?
Ono ne mogu da nadjem nikog ko mi se bar malo svidja,pa cu biti sa prvom/prvim koji naidje?
Govorimo o fizickoj privlacnosti bar,ako nema one dublje emocionalne.
Radije ne bih imala seks nikako nego sa nekim neprivlacnim.
I kako moze biti dobar seks sa neprivlacnim?...To znaci laganje sebe.Ipak ti je taj neko privlacan,cim je dobar seks.

Ocigledno muskarci drugacije razmisljaju,sudeci po ovoj temi.

Poslednja izmena:
Devedeset posto svjetske populacije su prosjecnog izgleda,nikakvi skrndelji...a i to nema veze sa dopadanjem i privlacnoscu,ukusi su razliciti.Ili je seks rezervisan samo za ljepotane sa naslovica?
Ugovoreni brakovi takodje nisu tema.
Tema je zasto bi neko imao seks sa nekim ko mu se ne dopada,ako ne mora?
Ono ne mogu da nadjem nikog ko mi se bar malo svidja,pa cu biti sa prvom/prvim koji naidje?
Govorimo o fizickoj privlacnosti bar,ako nema one dublje emocionalne.
Radije ne bih imala seks nikako nego sa nekim neprivlacnim.
Ocigledno muskarci drugacije razmisljaju,sudeci po ovoj temi.
Neprivlacan u odnosu na pozeljnog ne znaci da je odbojan,ako ne odlepis na prvi pogled,sto se zenama nikad ne desava,moze ti se svideti kakav je u dusi pa izgled dolazi na 10o mesto,e o tome se radi a ne o lupetanju da se bude bez dopadanja samo s prostitutkama

Neprivlacan u odnosu na pozeljnog ne znaci da je odbojan,ako ne odlepis na prvi pogled,sto se zenama nikad ne desava,moze ti se svideti kakav je u dusi pa izgled dolazi na 10o mesto,e o tome se radi a ne o lupetanju da se bude bez dopadanja samo s prostitutkama
E,pa to je onda upravo ono o cemu i ja pricam...mora postojati neko dopadanje...bar nesto.

Pa ne evo ovde su shatro svi takvi kao sto opisujes a nema sanse da me to privuce,moze takva i pusac da bude pa opet da me ne privlaci,za sex mi je dovoljan samo izgled kao sto nam se mnogi dopadnu preko ekrana
Ja ne znam nikog odavde.🙂
Ti znas?
Moze mi se neko dopasti preko ekrana,ali ne mora znaciti da ce i uzivo.A za seks je ipak potrebno dopadanje uzivo.

Ja ne znam nikog odavde.🙂
Ti znas?
Moze mi se neko dopasti preko ekrana,ali ne mora znaciti da ce i uzivo.A za seks je ipak potrebno dopadanje uzivo.
Msm znam al je poenta da mi se samo po izgledu neko moze svideti da bih razmisljao o sexu uopste,nikako drugacije,dok sam se vecini svideo na nevidjeno i to je vec bilo reseno za sex

Back