Da li ste nekad razmisljali o SMAKU sveta

acaglumac:
Po Benediktu 2012 ce udariti kometa u Zemlju i napraviti otvor u zemlji iz koje ce pokuljati lava...Negde sam procitao da neko staro prorocanstvo(mislim biblija) opisuje ovakav smak sveta.

tesko, kometa je mnogo 'meksa' od zemlje...neki asteroid, da moguce, al kada bi meteor da velicine i ubrzanja (dovoljno da probije 50km stenja i kamenja) udario u zemlju, Zemlja bi prsla ko lubenica, tako da bi svi zavrsili pre te lave :) A sto bibilija opisuje tako nesto, ili bilo koje staro prorocanstvo je savrseno normalno. Klasicna kazna sa nebesa, gnev bogova i statijaznam....

ma jok....kome pada na pamet kako tje i dal tje nestati sveta...al to za shkolu me brine....i tebe bi trebalo...

ima svi da izginemo u napadu vetrilainaca sa planete yrz....ima da nas sliste ko u filmovima....ima d ostane samo fleka....a sve to jer je neki greshni kosmonaut 2148god bacio konzervu koja je posle 3000god pogodila vladara yrz u glavu na nekoj svechanosti....poslatje svoje vetriliance da nas zgaze....ima sve da bude gotovo za pola sata

AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Smak sveta!
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Ok,morala sam,...zar je zaista bitno razmilsjati o smaku sveta?Da,on ce se,naucno dokazano(mislim na unistenje Zemlje,naravno,nepogodnost uslova za zivot i slicno) dogoditi kor ko zna koliko godina,ali sta bi sa onim "zivi svoj zivot".Jbg,do tad cemo sigurno svi mi biti mrtvi,pa je svejedno.

U mojoj viziji potpunog kraha čovečanstva, neće nas napasti vanzemaljci, neće nas uništiti roboti i kompjuteri, neće doći do globalnog zagrevanja, otopljavanja, poplava, cunamia, zemljotresa, kataklizmi, zračenja i ostalih pizdarija, već ćemo prosto biti zatrpani duplikatima, triplikatima, šestiplikatima i ko zna kojim još primercima papira koje traži administracija celog sveta.
Stvar je prosta. Presaberite se u koliko primeraka štampate svaki dopis na poslu, koliko primeraka ugovora se čuva u sudu, koliko kilograma papira podnosite prilikom zapošljavanja, sa koliko tona žvrljotina odlazite kod dokotra specijaliste nakon što su vam utvrdili dijagnozu
Sumnjivo vam je zašto je ispred ginekoloških ordinacija red devojaka koje imaju nesvakidašnje simptome.

Brine vas količina kiše koja nas je spopala poslednjih godina?

Nemožete da se setite svih elementarnih nepogoda u poslednje vreme?

I tako, nabrajajte ili nemojte, šta sve može da ukazuje na The end.

Vrlo zanimljivo :P)

poz Kuliraza... opet ti ;p evo i opet ja

Ajde kad vec pricate o Majama, Nostradamusu, Kleopatri i sl... da li Vi ZAISTA VERUJETE da oni mogu da predvide buducnost u tolikoj meri?
Mislim, moze se buducnost prevideti, ali do odredjene granice, a i to se radi na osnovu nekih cinjenica.
Primer.
Za par dana ce mi iskljuciti net. Niko me na to nije obavestio, nisam dobio mail, nista nista... ali znam da nisam platio... Samo sam izvukao iz cinjenice, i eto :)

(mada sam pogresio u predvidjanju, idem sad da uplatim :) )

Ma samo opusteno ljudi!Kakav smak sveta to ne postoji.Ljude nece ubiti nit djavoli,duhovi vanzemaljci nit meteori,prirodne katastrofe i sva ta sr*nja.Ljudi ce ubiti sami sebe ako ovako nastave.Ako se pitate zasto?Odgovor je vrlo jednostavan!
1.Kakve sve otrove sada prave cudi me da je zemlja ovoliko dugo i potrajala fabrike,nuklarni otpad i ko zna sta jos prave zasta se ne zna!
2.Vise nece biti ratova sa puskama,avijonima,tenkova,raketa nego ce biti ratova sa nuklernim bombama pa samo pogledajte Amerika je pretila Severnoj Koreji da ce roknuti na njih jednu nuklerku.
Zato moj vam je savet

Idite na neki krov pijte pivo i uzivajte!! ;) ;) ;)

Back