Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li ste nekad probali supu od svinjetine i kako vam se cini?
Nekoliko vijetnamskih i tajlandskih(moguće i kineskih) verzija supe sa nudlama i/ili vontonima. Tamo je to prilično uobičajeno. Odlično je, ali začini su potpuno drugačiji nego za domaću supu i drugo povrće se koristi. Našu domaću varijantu sa rezancima zaista nikada ne bih pravio sa svinjetinom.
Neke čorbe da (recimo bela čorba može sa svinjetinom ili krompir čorba) ali supa je meni pileća ili goveđa.
Nisam kuvala a ni jela domacu supu kako se pravi na nasim prostorima ,sa svinjskim mesom, samo sa piletinom i junetinom
ali ukusi su razliciti ako i kuhinje sveta, posebno tamo gde se jede puno svinjetine..ljudi kuvaju..zasto da ne ?
Supu bistru nisam kuvala, ali sam pravila čorbu sa seckanim povrćem i mesom unutra, nešto kao bela čorba, samo sa svinjetinom, uz dodatak makarona, malo pavlake u tanjir, meni to kompletan obrok.
Nisam kuvala a ni jela domacu supu kako se pravi na nasim prostorima ,sa svinjskim mesom, samo sa piletinom i junetinom
ali ukusi su razliciti ako i kuhinje sveta, posebno tamo gde se jede puno svinjetine..ljudi kuvaju..zasto da ne ?