Da li ste nekad bili voajer?

turski parking u rumuniji, tirgu jiu
ja bio da jedem i vracam se do kamiona, i moram da prodjem pored bar
dvaes turskih kamiona na parkingu, od toga se tri - cetiri kabine ljuljaju
zaradjuju rumunke jelte :lol:
a iz jednog kamiona se dere ona rumunka, sve se jasno cuje
turcin stenje ko da podize trista kila na benchu a ona mu sve po spisku na rumunskom :lol:
naravno, siroma nista ne razume i ne prestaje, hvata satnicu :hahaha:

Ti si samo video kako se kamioni ljuljaju i cuo kako Rumunke stenju, nisi ti bio voajer... :)

Nisam bila u prilici da voajerisem niti ikada zelim da budem, to me apsolutno ne zanima i ne nalazim ama bas nista interesantno u ome, niti je meni samoj uzbudljiva pomisao da me neko vidi, uhvati, etc.

Za mene je intima nesto sto dvoje ljudi dele iz ljubavi i strasti, i smatram da to u svakom smislu treba da ostane smao izmedju njih.

Otkad sam bila mala, postidim se kad vidim par kako se grli i ljubi. To mi je jako romanticno i slatko, ali bih uvek automatski skretala pogled sa te slike jer to dozivljavam kao da im na neki nacin narusavam taj trenutak, ne umem da objasnim zasto.

Poslednja izmena:
Nisam bila u prilici da voajerisem niti ikada zelim da budem, to me apsolutno ne zanima i ne nalazim ama bas nista interesantno u ome, niti je meni samoj uzbudljiva pomisao da me neko vidi, uhvati, etc.

Za mene je intima nesto sto dvoje ljudi dele iz ljubavi i strasti, i smatram da to u svakom smislu treba da ostane smao izmedju njih.

Otkad sam bila mala, postidim se kad vidim par kako se grli i ljubi. To mi je jako romanticno i slatko, ali bih uvek automatski skretala pogled sa te slike jer to dozivljavam kao da im na neki nacin narusavam taj trenutak, ne umem da bjasnim zasto.

Ti si bogatstvo na ovom mestu, uvek to da znas... :)

Back