Babino`unuce
Domaćin
- Poruka
- 3.124
Pricajte neko iskustvo, kad, gde, ko, zasto i koliko...
Oni koji nisu bili nikad voajeri neka kazu sta misle o voajerima?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pricajte neko iskustvo, kad, gde, ko, zasto i koliko...Oni koji nisu bili nikad voajeri neka kazu sta misle o voajerima?
Pricajte neko iskustvo, kad, gde, ko, zasto i koliko...Oni koji nisu bili nikad voajeri neka kazu sta misle o voajerima?
Jednom na sred trga u haniotiu prolazili mi i cujemo tamo negde izmedju trafike i frizidera za sladoled neko stenjanje..i stanemo lepo svi jedno 10ak minuta i gledasmo..ovo dvoje valjda pijano bilo i bole ih uvo ko gleda..1 otiso po lavor sipo vodu i polio ih mentol..oni ustadose smeju se..kao vidimo se sutra u isto vreme![]()
pa ne bi mi smetalo da se nadjem u toj situaciji al mislim da bi napravila neku glupos`![]()
oni koji nisu imali seksa skoro, neka napišu kad su ga imali...
nisam bate...ne bakćem se s te stvari...
Zelis da kazes da bi mogla da se prikljucis?
Zelis da kazes da ne bi uopste obratio paznju (mrtav ladan) na prizor sa obliznje klupe u parku kroz koji prolazis? Prizor - devojka oralno zadovoljava decka koji sedi na klupi, decko stenje od zadovoljstva...
Nisam se nikad nasao u takvoj situaciji da gledam, ali da slusam jesam...
A da jesam....pa valjda bih gledao, ako sam slucajno nabasao, ali ne bih takvu priliku nikad trazio samo da bih gledao.
pa jebbo bi majku tom liku s vodom...govvnima bi ga posipo...
jaka stvar. voajerisanje,
pa svi zitelji novobeogradskih blokova su voajerisali bar jednom.
pogledo bi, normalno, al u prolazu...misim...da neću stanem i gledam ko telac...
ma ovi se smejali kao da vas oladimo malo pa nastavite
![]()
ja bi se umesala
u smislu: SKIDAJ SE S NJE DAJ MENIII!!!!!!![]()
Ne zivi se samo u novobeogradskim bklokovima i nije BEOGRAD centar sveta...
A ako bi dok ti ga on daje devojka kojoj si zauzela mesto u jednom trenutku prisla i stavila prstic u tvoju guzu?
dobro, misim...u redu je...postavio si temu, aj sad pusti ljude neka pišu...nemoj sam svoju temu da upropaštavaš svojim glupim upadicama...
debili...![]()
dobro, misim...u redu je...postavio si temu, aj sad pusti ljude neka pišu...nemoj sam svoju temu da upropaštavaš svojim glupim upadicama...
to sam i ja tela da mu kazem.
izgleda da rezira neki nicpor pa nam izvlaci ideje![]()
to sam i ja tela da mu kazem.
izgleda da rezira neki nicpor pa nam izvlaci ideje![]()