Da li ste najbolji

Gledam da budem najbolji u svemu što radim. Koliko je dobro, a koliko nije - ne znam, ali mi za sada super ide. :lol:

to je pozitivno stajaliste gledista i zato ide super, ali zbog negativnog stajalista to je samo glediste

ako radite nesto,radite ga dobro,ne opterecujte se time''biti najbolji'' odlicno radim sa decom

dobro, posto nisi ni u cemu najbolji, jer to opterecuje i moze doneti peticu, da li si se zapitao da podnosenje opterecenja moze doneti desetku

A zasto kolega ne primate savjete kad ih dijelite istom mjerom tamo gdje nisu trazeni? Htio sam da budem najbolji u nalazenju istine. Mislio sam da u tome postoji neka hijerarhija i da se preko toga moze mjeriti vrijednost ljudskih napora. Mislio sam da je istinoljubivost vrlina koja se nagradjuje. Mislio sam cak da je samo zabluda ili opterecenje uzrok da drugi ne mogu da vide istinu. A onda sam shvatio da je ljenost i nemoral, drskost i lagodni, bezopasni zivot taj koji odgovara cak i bogate ljude da budu izvrsni. Vidio sam masovno zastranjivanje, neku vrstu samovoljne ignorancije kod onih koji istinu nemaju kao vrlinu. Shvatio sam da nije dovoljno da covjek moze, tj. da posjeduje materijalna sredstva, nego mora i htjeti istinu da bi imao bilo kakve moralne principe.
I onda sepojavi tu neki Kamael i prica mi o tome da (ili ako) sam ja moralno zastranio i jos mi govori sta treba da radim.

Back