Da li ste mozda primetili....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Profesionalac

Zainteresovan član
Poruka
318
...da je TV program, sto strani, sto domaci iz godine u godinu sve losiji, narocito u poslednjih godinu-dve? Najveci deo dana prikazuju se juznoamericke serije, kuknjave i zalopoljke, sve je vise komercijalnog programa u trajanju i po sat vremena (TV Pink). Sta je sa normalnim crtacima, Tom & Jerry, Patak Daca, onaj sa pticom trkacicom i kojotom? Umesto toga, deca danas gledaju blago receno DEBILNE crtace, kojekakve sundjere i teletabise, sto im razmisljanje i ponasanje dovode na nezavidan nivo. Pa cak ni Simpsonove vise ne emituju, iako se snimaju jos dve sezone najmanje. Seriju "Prijatelji" i da ne pominjem... Mogu misliti kako ce televizija izgledati kroz 10 godina... snimace serije u dusevnim bolnicama, dok ce ostatak programa biti posvecen reklamiranju sredstva za pranje tepiha :roll:

Profesionalac:
Sta je sa normalnim crtacima, Tom & Jerry, Patak Daca, onaj sa pticom trkacicom i kojotom? Umesto toga, deca danas gledaju blago receno DEBILNE crtace, kojekakve sundjere i teletabise, sto im razmisljanje i ponasanje dovode na nezavidan nivo.

Ovo pricam vec dugo. (doduse, ne na forumu). Slazem se sa tobom i kazem da mi je zao danasnje dece. Nekad se znalo: u to i to vreme na RTS1 crtani film i gotovo.

Sad cu bas da vas udavim ali se ovo mora reci: Bre ja pink poslednjih 6 meseci nisam ni palio a TV sam danas prvi put upalio posle jedno 15 dana.
Potpuno se slazem sa svime recenim. Televizija je djubre nizakoga i jedan od dokaza trulosti nase civilizacije.

Profesionalac:
...da je TV program, sto strani, sto domaci iz godine u godinu sve losiji, narocito u poslednjih godinu-dve? Najveci deo dana prikazuju se juznoamericke serije, kuknjave i zalopoljke, sve je vise komercijalnog programa u trajanju i po sat vremena (TV Pink). Sta je sa normalnim crtacima, Tom & Jerry, Patak Daca, onaj sa pticom trkacicom i kojotom? Umesto toga, deca danas gledaju blago receno DEBILNE crtace, kojekakve sundjere i teletabise, sto im razmisljanje i ponasanje dovode na nezavidan nivo. Pa cak ni Simpsonove vise ne emituju, iako se snimaju jos dve sezone najmanje. Seriju "Prijatelji" i da ne pominjem... Mogu misliti kako ce televizija izgledati kroz 10 godina... snimace serije u dusevnim bolnicama, dok ce ostatak programa biti posvecen reklamiranju sredstva za pranje tepiha :roll:
E dobro rece...Karakteristike danasnjeg Tv programa su uglavnom te je*ene reklame,filmovi reprizirani po stoti put(cast izuzecima) debilno savrseno glupi crtaci poput teletabisa...Pa stvarno je jadno sto se kod nas dopusta tako nesto. Cini mi se da se vise ne daju(nisam sigurna) i super ako je tako. Sigurno ste svi culi price kako lose to utice na decu i koliko se danasnji klinci poistovecuju sa tim malim debilima...jezivo-nemam reci!
Ja priznajem da cesto gledam TV, ali to su u poslednje vreme vecinom muzicki kanali ili ne znam ni ja.Imam obicaj tako da sto godina drzim ukljucen Tv i tek kad ga ugasim skontam da nista nisam gledala...naravno nadje se i ponesto dobro, ali treba se naci u pravo vreme na pravom kanalu-kojih je malo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back