Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.172
Jel volite da se mazite ?
Da se sklupcate uz voljenu osobu i razmenjujete neznosti? Ili ona uz vas (nisam srela muskasrca koji je priznao da je maza
)
?

Evo, ja priznajem... Maza sam...Jel volite da se mazite ?Da se sklupcate uz voljenu osobu i razmenjujete neznosti? Ili ona uz vas (nisam srela muskasrca koji je priznao da je maza
)
?
Jel volite da se mazite ?Da se sklupcate uz voljenu osobu i razmenjujete neznosti? Ili ona uz vas (nisam srela muskasrca koji je priznao da je maza
)
?
U polumraku sapucu o svemuJel volite da se mazite ?Da se sklupcate uz voljenu osobu i razmenjujete neznosti? Ili ona uz vas (nisam srela muskasrca koji je priznao da je maza
)
?
Uh,ti si najgorora maza od svih..Ja nisam maza ali volim da se mazim![]()
Uh,ti si najgorora maza od svih..ti koji tvrde da nisu maze,ispadnu najgori..(u pozitivnom smislu)
![]()
Procitah i umem da prdnem...Volim da me ceskaju po kosi,umem i da predem![]()
A koje uopste pominjao,mislim u uvodnom postu ulogu"statiste"?A uvek posle "mazenja" dolazi nesto konkretno...N'est pas?![]()
Sto bre niko ne razume ..
gde ja nisam tip koji se raspilavi, i moze satima da lezi i mazi se.. umrla bih od nervoze da samo lezimo satima
Ili nesto konkretno posle nekog vremena ili da ustaemo.. Ali obozavam njegove rukei volim bas da se mazim.. uzivam potpuno u tome..
![]()
ja jesamJel volite da se mazite ?Da se sklupcate uz voljenu osobu i razmenjujete neznosti? Ili ona uz vas (nisam srela muskasrca koji je priznao da je maza
)
?
a ko ti nije uzvratio ljubav ?ja jesam, al posto mi nije ljubav uzvracena... nemam se sa kim mazit![]()
Cela est possible, mais pas toujours aussiA koje uopste pominjao,mislim u uvodnom postu ulogu"statiste"?A uvek posle "mazenja" dolazi nesto konkretno...N'est pas?![]()
Maze i još poliglote
Ui, mon šeripa dobro brajane francuski je romantican jezik u skladu je sa temom..
![]()
neko sa kim bih se mazilaa ko ti nije uzvratio ljubav ?