Da li ste kupili neke knjige tokom Noći knjige?

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
5.901
Ovog puta nisam išla u knjižaru, sve knjige sam kupila online. Ovako izgleda moja kupovina:

1734431536179.png 1734431602209.png 1734431641154.png 1734431737227.png 1734431784883.png

Danas sam mi je kurir iz Aksa doneo knjige i čim završim čitanje jednog velikog serijala, prvo čitam "Jedno đubre manje" jer volim trilere..Kasnije čitam ostale knjige i iz letnje Noći knjige i iz zimske Noći knjige.

Šta ste vi kupili?

Molim vas, bez spamovanja teme jer se svaki spam briše. Hvala na razumevanju 🙂

Foto: IK Laguna

Nisam nazalost kupio nista. Najpre me je mrzelo da se cimam, pa sam u subotu vece usput ipak usao u knjizaru i tek onda shvatio da nisam poneo novcanik, a da u dzepovima imam tek 110 dinara, i na kraju u nedelju zaista nisam imao vremena usled nekih unapred isplaniranih obaveza. :(

Inace snimio sam lep komplet Pekicevog "Zlatnog runa" u kutiji, cija je cena sa maksimalnim popustom valjda bila 5.400 din, a ovako da covek kupuje knjigu po knjigu ispala bi petocifrena suma.

Nisam skoro kkupila nijednu knjigu, nazalost ... niti sam neku procitala, ima cela godina.
Od naslova iznad nijedan mi nije poznat.
Svakako treba iskoristiti ove popuste :)

Ja uglavnom kupujem tako knjige. Kada je u junu Noć knjige i sada u decembru. Postoji i rođendanski popust, 3 knjige snižene po 40 %.

Jednom sam iskoristila vaučer dobijen od jedne agencije za istraživanje javnog mnjenja i opet imam vaučer, ali su mi u junu rekli da knjige sa poklon vaučerom kupujem kad nije Noć knjige. Mora tako zbog gužve.

Dešava se i da ne mogu da kupim neku knjigu pa tražim od sestre da mi kupi za rođendan 🙂 .

Da ne idem u off topic sopstvene teme, napisaću nešto na blogu o IK Laguni.

Back