Da li ste koristili....

71Tlrh4MFSL._AC_UF1000,1000_QL80_FMwebp_DpWeblab_.jpg
Ima ovaj multipraktik, malo radiš na njemu, malo dremaš, malo *****. Naručio sam.
Hahahah al su ga izreklamirali 😂 opasan ovaj Temu

Jbte to je tako lenj seks. Nabije gomilu jastuka s ratana ispod sebe i odozdo ko neki yisk namestaj kaze cepaj mili, sad radi sta hoces. E ne moze bejbe tako, hoces koktel? Pinja koladu?
A šta znam kad razmislis, za misionarku je dobro za obe strane 🤷 Ako recimo ti na kolenima, to je taman malo pridigne, i bude nivelisano 😁 Ako ti se odmara noge na ramena pa se osloni xD

A šta znam kad razmislis, za misionarku je dobro za obe strane 🤷 Ako recimo ti na kolenima, to je taman malo pridigne, i bude nivelisano 😁 Ako ti se odmara noge na ramena pa se osloni xD
Pa gde pridigne , pocne da klizi niz jastuke jer se opustila skroz, em yebes em spasavas da ne sine glavom o zid a ona nema pojma sta se dogadja. Misli da se film odvija a scena spontano desila dok se ti iza boris u dzungli s rambom.

Pa gde pridigne , pocne da klizi niz jastuke jer se opustila skroz, em yebes em spasavas da ne sine glavom o zid a ona nema pojma sta se dogadja. Misli da se film odvija a scena spontano desila dok se ti iza boris u dzungli s rambom.
Ima i to ga, verijem ti, nije lako kad Rambo drzi svecu,
jastučno sam nevin inače, pa nagadjam, ali ti si mozda onda koristio neke jeftine, losije, ovo je vrhunski kvalitet ne klizi nista, ima i opciju vibratora.

...jastuke za pozicioniranje? Da li je lakse, lepse da li pomaze da bolje klizi i tako to...znate vec iskustvo prosto izbija iz vas. :manikir:
Koristim jastuk i ne krijem to. :rumenko::rotf:
Volim jastuke i jastučiće, uvek sam ih imala u krevetu.
Recimo kada kleknem na pod obavezno ispod kolene. Kada vidim da se sprema da gusla na duže mora malo da se podmetne da se ne umorim od položaja:lol:
Rrcimo kada smo negde gde nam visina kreveta ne odgovara pa malo da se izniveliše...

Back