bird again
Legenda
- Poruka
- 51.238
Radoznalost je odlika inteligentnih, kao i otvoren um. Naravno u granicama normale ovi momenti istraživanjaBolje me pitaj sta nisam koristio![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radoznalost je odlika inteligentnih, kao i otvoren um. Naravno u granicama normale ovi momenti istraživanjaBolje me pitaj sta nisam koristio![]()

hahahJa sam ovaj jastuk vidio kod tetke mislio da je to nesto jer je kicma boli dobro je ne pitah
Radoznalost je odlika inteligentnih, kao i otvoren um. Naravno u granicama normale ovi momenti istraživanja![]()
I ja ću se ovde povućiUh, kad bih poceo da nabrajam...
Ali zanimljivo je da apsolutno nista od toga nije bila moja ideja.
Ocigledno nisam nesto kreativan.
Sirovina![]()
Samo nemoj kao Crni Gruja, kad kaže "gazda Đoko, dozvolite mi da se povučem"I ja ću se ovde povući.
Što je to?...jastuke za pozicioniranje? Da li je lakse, lepse da li pomaze da bolje klizi i tako to...znate vec iskustvo prosto izbija iz vas.![]()
Da neces mozda i demonstraciju?Što je to?

Evo ti se uslikaj dok demonstriraš.Da neces mozda i demonstraciju?![]()
Zezas aa ,,pa ako je vlazna ce klizi ako nije ce ga giramo malo i na silu...jastuke za pozicioniranje? Da li je lakse, lepse da li pomaze da bolje klizi i tako to...znate vec iskustvo prosto izbija iz vas.![]()
Hahahah al su ga izreklamiraliIma ovaj multipraktik, malo radiš na njemu, malo dremaš, malo *****. Naručio sam.![]()
Ajd što je 8 u 1, Super je to, al i dalje ne vidim šta to može a da običan jastuk ne može, osim što je običan jastuk udobniji za obično spavanje.Ima ovaj multipraktik, malo radiš na njemu, malo dremaš, malo *****. Naručio sam.![]()

haha, sad se ti plasis sta ako pogresi rupuMani se Luka.![]()

Eto, ako prodje 9 u1 jastuk test, matetijal za brak xDHahaha. Pravi muskarac nikad ne gresi.![]()

Ti si materiju apsolvirao do s detaljaAjd što je 8 u 1, Super je to, al i dalje ne vidim šta to može a da običan jastuk ne može, osim što je običan jastuk udobniji za obično spavanje.
E sd, pade mi na pamet 9 u 1 opcija, da sam jastuk i a rupicu na sebi![]()
partnerica ti ni ne treba koliko je ovo studiozno odradjeno 
A šta znam kad razmislis, za misionarku je dobro za obe straneJbte to je tako lenj seks. Nabije gomilu jastuka s ratana ispod sebe i odozdo ko neki yisk namestaj kaze cepaj mili, sad radi sta hoces. E ne moze bejbe tako, hoces koktel? Pinja koladu?
Pa gde pridigne , pocne da klizi niz jastuke jer se opustila skroz, em yebes em spasavas da ne sine glavom o zid a ona nema pojma sta se dogadja. Misli da se film odvija a scena spontano desila dok se ti iza boris u dzungli s rambom.A šta znam kad razmislis, za misionarku je dobro za obe straneAko recimo ti na kolenima, to je taman malo pridigne, i bude nivelisano
Ako ti se odmara noge na ramena pa se osloni xD
Ima i to ga, verijem ti, nije lako kad Rambo drzi svecu,Pa gde pridigne , pocne da klizi niz jastuke jer se opustila skroz, em yebes em spasavas da ne sine glavom o zid a ona nema pojma sta se dogadja. Misli da se film odvija a scena spontano desila dok se ti iza boris u dzungli s rambom.
Koristim jastuk i ne krijem to....jastuke za pozicioniranje? Da li je lakse, lepse da li pomaze da bolje klizi i tako to...znate vec iskustvo prosto izbija iz vas.![]()

nikakva dodatna sredstva...samo sopstveno umeće i prirodni položaji...jastuke za pozicioniranje? Da li je lakse, lepse da li pomaze da bolje klizi i tako to...znate vec iskustvo prosto izbija iz vas.![]()
Možda probaš na fizikalnojnikakva dodatna sredstva...samo sopstveno umeće i prirodni položaji
e sad...nije da možda neću da probam
ne zameri