Da li ste konfliktna osoba?

Da li ste konfliktna osoba?

• Da. Bez obzira na situaciju, posledice i osobe.

• Umem da procenim situaciju i da sprecim bespotrebnu raspravu.

• Ne.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja sam konfliktna..ako to podrazumeva da iznosim svoj stav o necemu, ustvari, pre bih rekla da sam iskrena i otvorena osoba, pa ako se moje vidjenje stvari sukobi sa vidjenjem sagovornika eto ti konfliktne situacije, MADA..ne dolazi tu nikad do neke svadje, vec do iznosenja stavova..ja svoje tesko menjam, mada se i to (retko) desava..eto, to meni dodje kao recimo neko sociolosko istrazivanje..Volim da cujem misljenja suprotna mome, zanimljivo mi je da upoznajem razlicite strukture licnosti, da nismo razliciti svet bi bio dosadno mesto

Jesam i te kako kad me neko bash iznervira.U osnovnoj schkoli sam chesto ulazila u konflikte sa drugarima i chesto sam bila fizichki jacha protiv njih nego shto sam i ja sama ochekivala.Kad me neka najbolja drugarica iznervira, onda se ne usudjujem da se potuchem s njom.A kad me neki idiot spopadne, u stanju sam da ga obesim za luster.

Nisam konfliktna osoba, kada upadnem u takvu situaciju iznesem svoj stav, a ako se bombardovanje nastavi - povlačim se...Muka mi je od konflikta jer sam po prirodi Pacifista...Možda je to nekome truba, ali meni nije...Peace...Ne volem da teram mak na konac...Osećam se kao među piranama, ajkulama...

Hexy....z:poz:

Back