volim zene dalmacija
Primećen član
- Poruka
- 530
ovo "neko" se ne odnosi na partnera, da li ste..?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, mada se foliram da msturbiram kad hocu da nalozim neku.ovo "neko" se ne odnosi na partnera, da li ste..?
nisam...to je manijačenje
u srednjoj školi sam živeo u internatu...i tako jednog dana cimer kaže ajte napolje da drkam
pošto je bio jelda alfa mužjak mi šta ćemo...izađemo, da ne bi popili batine
megjutoa kod nas u sobi je bio drug iz susedne sobe kojije nekako uspeo da se sakrije između kreveta i posmatrao je nesrećnika dok rukobludniči
kad je dotični svršio, skriveni je krenuo s aplauzom
Moždasmatrate li da bi se on, ona, govorimo o razlicitim spolovima napalili da se to dogodi ?
Naravno. Neke vole da izdrkas na njih.smatrate li da bi se on, ona, govorimo o razlicitim spolovima napalili da se to dogodi ?
Vole bukvalno da po njima... ili da dok drkaš zamišljaš njih?Naravno. Neke vole da izdrkas na njih.
Blago njemuako ništa drugo bar se posle toga pročuo po domu kao neko ko je vrlo obdaren, što mu je donelo popularnost među devojčicama jer eto osim što je bio alfa mužjak, još je bio i kurrat...i imo je benefita mogu reći...dok smo mi listali vroči kaj i drkali po vecejima dečko je posle toga redovno jebbo
Obe varijante, ima ih i na forumu.Vole bukvalno da po njima... ili da dok drkaš zamišljaš njih?
(Vole obe varijante ali pitam na šta sad misliš?)
eto, super, e sad kakva bi bila reakcija neke cure da je to vidila ? ajmo zeneako ništa drugo bar se posle toga pročuo po domu kao neko ko je vrlo obdaren, što mu je donelo popularnost među devojčicama jer eto osim što je bio alfa mužjak, još je bio i kurrat...i imo je benefita mogu reći...dok smo mi listali vroči kaj i drkali po vecejima dečko je posle toga redovno jebbo
Nevezano za temuovo "neko" se ne odnosi na partnera, da li ste..?
kinezi, indijci...prva asocijacija - hemijska kastracijaTo su moji susjedi Indijci redovito radili kad bi dosli s posla,vani iza kuće i udri...
Dok meni nije dopizdilo pa sam im pozvala Policiju,pa to je definitivno nenormalno ponasanje,vani javno da se to radi,radi ti to u svoja 4 zida sto hoces,ali vani ne.....
ja to bez publiku i ne radim.ovo "neko" se ne odnosi na partnera, da li ste..?
to se u moje vreme zvalo seksualni manijak i to bi se obično pretuklo ukoliko policija ne dođe pre togaVi recite sto hocete,ali takve osobe sto javno to rade definitivno trebaju strucnu pomoc...Covik mora imati u sebi dozu postovanja prema sebi i drugima,zamislite da to dite vidi.Ovamo ih bude svako lito stp drkaju iza bora dok gledaju kupace,pa ih policija odvodi u stanicu.
A sto kazes ti susjed volis li ti to raditi?ovo "neko" se ne odnosi na partnera, da li ste..?
Istina.to se u moje vreme zvalo seksualni manijak i to bi se obično pretuklo ukoliko policija ne dođe pre toga
Do sad uopste nismo stekli utisak da si pacenik, sta ti je ovo trebalo?ovo "neko" se ne odnosi na partnera, da li ste..?