Da li ste izbirljive?

A sta je uopste izbirljivost?
Ja samo zelim ono(g) sto ce me uciniti srecnom... Sta ce mi manje od toga?

Btw. prilaze i meni muskarci, a realno, sasvim sam prosjecna zena... I pominjem to samo zato sto zelim da kazem da ne moras da budes ekstra riba da bi ti prilazili...

A sta je uopste izbirljivost?
Ja samo zelim ono(g) sto ce me uciniti srecnom... Sta ce mi manje od toga?

Btw. prilaze i meni muskarci, a realno, sasvim sam prosjecna zena... I pominjem to samo zato sto zelim da kazem da ne moras da budes ekstra riba da bi ti prilazili...

Pa tako to ide. U principu extra ribama manje prilaze nego onim prosecnim.Tako to ide uglavnom. Valjda frka da se pridje tim extra ribama tj misle da ce vise sanse imati kod neke koja nije extra.

Da otvorim ovu temu inspirisale su me cesta medjusobna optuzivanja zena i muskaraca, u kojima se jako veliki broj devojaka zali da se oseca usamljeno jer im momci ne prilaze, pri cemu se izmedju ostalog navodi kao razlog to sto u Srbiji ima jako puno ima devojaka a malo je muskaraca; s druge strane muskarci tvrde da je problem lezi u devojkama,u njihovoj 'napucanosti' i prevelikoj izbirljivosti. Dakle zene, da li ste izbirljive? Da li se vasi kriterijumi menjaju s godinama ili ostaju na istom nivou?

naravno da sam izbirljiva....nemogu da uzivam pored muskarca ako nije po mojoj meri i zelji (bar pribliznoj)

Jesam, veoma sam izbirljiva.
Ne trpim glupost, podlost, neurednost, neduhovitost, cicijašluk...
Zatim, zlobu, taštinu, zajedljivost, tromost...
Ne bih više da nabrajam, mislim da je i ovo dovoljno da ilustruje moju probirljivost.
I vrlo se trudim da sebe i svoje vreme ne darujem takvim osobama.
Moj muž je bez ovih, gorenavedenih, "ukrasa" i ja ga naprosto obožavam!

:cmok:

Jesam, veoma sam izbirljiva.
Ne trpim glupost, podlost, neurednost, neduhovitost, cicijašluk...
Zatim, zlobu, taštinu, zajedljivost, tromost...
Ne bih više da nabrajam, mislim da je i ovo dovoljno da ilustruje moju probirljivost.
I vrlo se trudim da sebe i svoje vreme ne darujem takvim osobama.
Moj muž je bez ovih, gorenavedenih, "ukrasa" i ja ga naprosto obožavam!

:cmok:

taj je neki shto cuti i klima glavom i brishe sholju posle pish*****.
je l jede na krpi ili u tanjiru

da li je zid koji kao da postoji oko mene uzrokovan gomilama u mom stanu. bash volim dakukam. ali kao svi srbi su nesreceni p ane mozes da kukas kao sta ja da kukam kad je njemu josh gore. tj krenes da kukas a on te zaustavi ili kaze pogresnu recenicu

Back