Da li ste izbirljive?

Samo se ti smej, ja sam bila mrtva ozbiljna kad sam kucala ono:)
12.Mora da ima manire, prostak ne dolazi u obzir
13.Psa necu ni da pominjem samo cu da ga prikazem:)
14. Nadam se da nije alergican na prasinu i psecu dlaku, posto usisavam 2 puta mesecno:), moji pas je vaspitan i cist
15. Nadam se da nije izbirljiv ni sto se hrane tice i da ne voli nista masno, jer kuvam dva puta i koristim maslinovo ulje

Zelim ti svu srecu u tvom traganju...trebace ti....spisak ti je bas podugacak...:)

Lakse je biti pas.

Flpflp, imam dva pitanja:
1. Da li kandidat moze da se hrani onim sto jede tvoj pas, posto mi se cini da je njegova ishrana uravnotezena, redovna i obimna.
2. Da li kandidat sme da spava pored psa, s obzirom na to da je pas okarakterisan kao uredan za razliku od tebe koja si... onako, neobavezna.

Meni bi, recimo, te dve stvari odgovarale. Sve uslove ispunjavam, ali jedino imam ove zahteve.
Uh, lazem. Imam mladunca, znaci nista... puk'o sam kod tebe, a super si prilika.

I sta kazes flpflp..lako se nalaze takvi primerci:D

Pa sad :rotf:
Znam da se ne nalaze, ali ja ne mogu nista manje od toga, probala sam i bila nezadovoljna, besna i frustrirana. A i oni nisu bili zadovoljni samnom, imali su trip da ja slobodu hocu kako bih imala vremena za druge muskarce!!!!!!!!!:dash:
Mozda bi pod ko zna kojom tackom trebalo da stavima Trazim tipa koji c emene da skapira i da me voli zbog onog sto ja jesam, a ne da ocekuje da ja budem nesto sto on zeli da ja budem?
Kao sto rekoh u jednom postu, previse sam svoja, sloboda mi ne treba zbog drugih, nego zbog sebe.

Lakse je biti pas.

Flpflp, imam dva pitanja:
1. Da li kandidat moze da se hrani onim sto jede tvoj pas, posto mi se cini da je njegova ishrana uravnotezena, redovna i obimna.
2. Da li kandidat sme da spava pored psa, s obzirom na to da je pas okarakterisan kao uredan za razliku od tebe koja si... onako, neobavezna.

Meni bi, recimo, te dve stvari odgovarale. Sve uslove ispunjavam, ali jedino imam ove zahteve.
Uh, lazem. Imam mladunca, znaci nista... puk'o sam kod tebe, a super si prilika.

1.Greh bi bio uzeti od psa. Zar i ti ne mislis tako? A maslinovo ulje je i onako zdravije, vidis ti koliko bih ja volela tog nekog muskarca, brinula bih cak i o njegovom holesterolu, trigliceridima i seceru.
2.To da je pas cist i uredan, je bilo u kontekstu toga da ja nemam potrebu da non stop cistim, briskam i perem po stanu i izigravam zuzu (tako su se nekad zvale zene koje su radile po tudjim kucama), jer mi pas ne prlja okola. A kakav je gazda, takav je i pas:)
3.Pa ne ispunjavas jos neke uslove, recimo po tebi ja bih trebala da budem ta zuza. A taman sam se ponadala. O zasto tako brzo i uludo?:dash: :rotf:

Poslednja izmena:
Ma ne ispunjavam osnovni i najvazniji uslov, koji nisi navela. Tako da i nije neka steta.
E, ali bas si super zakljucila da bih od tebe ocekivao da mi budes Zuza.

Ma bitno je to sto imas mladunca i sto od mene ocekujes da postanem zuki i to mi je dovoljno.
Inace nemam nista protiv tudjih mladunaca, zato sam i stavila bolje da ih nema, jer nisam inace toliki skot da decu odvajam od oca, ali bi mi uvek smetalo to sto bi moja deca morala da dele nesto sa nekom drugom decom, tako da je elegantnije resenje da ih nema.
Na kraju krajeva dete ili deca sa nekom drugom zenom po meni zauvek vezuju tog muskarca sa tom zenom, sto se meni ne svidja. A mislim da sam dovoljno fer kada to kazem i da nisam od onih zena koje bi sve uradile da dodju do nekog muskarca, a posle mic po mic odvoje ga od dece/detet iz prvog braka, sto je cest slucaj. Lepo kazem necu te iz tog i tog razloga, znam svoje granice i to je to.

Poslednja izmena:

Back