- Poruka
- 4.874
Kapije Sajma su zatvorene. Danas je bio poslednji dan 67 Međunarodnog beogradskog sajma knjiga.
Da li ste išli na sajam? Da li ste kupili jednu ili više knjiga?
Za one koji nisu išli na sajam pitanje, zašto niste išli?
Foto: Pixabay.com
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim knjige Dr.Vojislava Šešelja, mnogima ne odgovara istina već samo subjektivni osećaj prijatnog.Kupio sam četiri (4)knjige .Bilo je mesta i za opoziciju,ali su ih malo požurivali.Koliko sam video velika zvezda je Majić?Najgori utisak,Šešelj i reklamiranje njegovih budalaština
Kupio sam četiri (4)knjige .Bilo je mesta i za opoziciju,ali su ih malo požurivali.Koliko sam video velika zvezda je Majić?Najgori utisak,Šešelj i reklamiranje njegovih budalaština
Neces sutra?Ogroman red je bio na štandu IK Vulkan gde je Majić predstavljao i potpisivao svoj novi roman "Pod tuđim suncem". Čitala sam o čemu se radi u romanu, i ukoliko komšinica nije kupila roman, ja ga kupujem tokom "Noći knjige".
Neces sutra?
27.10. je bio poslednji dan sajma knjiga. Mogla sam da poručim nešto online, ali ja čekam "Noć knjige". Tada su zaista povoljne cene knjiga.
Нисам имао новца и зато нисам отишаоPa bome načekaćeš se ti onda, koliko se sećam "Noć knjige" je beše tamo negde u Junu, sredinom godine, mada biće sigurno nekih tako manifestacija i akcija u Decembru i tamo pred praznike i Novu godinu i da će svi živi imati neke silne akcije i popuste.
Данима сам плакао због БЕСПАРИЦЕ и што пропуштам Сајам две године узастопноBio dva puta i kupio deset knjiga, ali vecinom ili porudzbine ili za poklone dragim ljudima za Novu godinu
Idemo zajedno pošto bi ja da kupim predjubilarnu knjigu Dr.Vojislava Šešelja.Ogroman red je bio na štandu IK Vulkan gde je Majić predstavljao i potpisivao svoj novi roman "Pod tuđim suncem". Čitala sam o čemu se radi u romanu, i ukoliko komšinica nije kupila roman, ja ga kupujem tokom "Noći knjige".
Prijatelju, kad se nešto hoće tad nema izgovora!Нисам ишао из једног разлога: БЕСПАРИЦА Нисам имао ни за аутобуску карту до Београда, а сестрама нисам хтео да будем терет. Моји родитељи су стари и болесни, а само за лекове дају 2/3 својих бедних пензија Одлазак на Сајам књига ми је једина забава током године јер не путујем на зимовања и летовања 35 година Свестан сам да нема новца, а не могу се ширити ако нисам довољно дугачак. Зар не???
To nije u redu,ako je tačno.Svako bi pomogao ako je želja u pitanju jer svako može da zapadne u finansijske problemeДанима сам плакао због БЕСПАРИЦЕ и што пропуштам Сајам две године узастопно
Ima da te poljubi u obraz jer svakako mu niko ne kupujeJa volim knjige Dr.Vojislava Šešelja, mnogima ne odgovara istina već samo subjektivni osećaj prijatnog.
Baš ću da kupim sutra.
Имао сам жељу да идем али могућности нисам имао. Код мене је присутна БЕСПАРИЦАTo nije u redu,ako je tačno.Svako bi pomogao ako je želja u pitanju jer svako može da zapadne u finansijske probleme