Da li ste išli na sajam knjiga i koliko ste knjiga kupili?

Džudi S

Domaćin
Moderator
Poruka
4.874
FORUM.jpg

Kapije Sajma su zatvorene. Danas je bio poslednji dan 67 Međunarodnog beogradskog sajma knjiga.

Da li ste išli na sajam? Da li ste kupili jednu ili više knjiga?

Za one koji nisu išli na sajam pitanje, zašto niste išli?

Foto: Pixabay.com

Kupio sam četiri (4)knjige .Bilo je mesta i za opoziciju,ali su ih malo požurivali.Koliko sam video velika zvezda je Majić?Najgori utisak,Šešelj i reklamiranje njegovih budalaština
Ja volim knjige Dr.Vojislava Šešelja, mnogima ne odgovara istina već samo subjektivni osećaj prijatnog.
Baš ću da kupim sutra.

Kupio sam četiri (4)knjige .Bilo je mesta i za opoziciju,ali su ih malo požurivali.Koliko sam video velika zvezda je Majić?Najgori utisak,Šešelj i reklamiranje njegovih budalaština

Ogroman red je bio na štandu IK Vulkan gde je Majić predstavljao i potpisivao svoj novi roman "Pod tuđim suncem". Čitala sam o čemu se radi u romanu, i ukoliko komšinica nije kupila roman, ja ga kupujem tokom "Noći knjige".

Bio sam pogadjate koji dan, u 5ak i ono bome ljudski sam se istrošio na stripove/grafičke novele, ono nisam imao više za prevoz kući da se vratim, ono toliko sam se istrošio za stripove da sad večeram grisine. :d
Inače uzeo sam samo stripove (nešto sam se sa tim baš zarazio u poslednje vreme tako da na knjige nisam toliko ni obraćao pažnju), hteo sam doduše i koju knjigu da pazarim ali nije mi više ostalo ni dinara (inače video sam baš na štandu "Čarobne knjige" bilo je nekih zanimljivih SF romana tipa Artur Klark i Isak Asimov za neke baš sitne pare ali ne vredi ipak sam morao da ih ostavim za neki drugi put).

27.10. je bio poslednji dan sajma knjiga. Mogla sam da poručim nešto online, ali ja čekam "Noć knjige". Tada su zaista povoljne cene knjiga.

Pa bome načekaćeš se ti onda, koliko se sećam "Noć knjige" je beše tamo negde u Junu, sredinom godine, mada biće sigurno nekih tako manifestacija i akcija u Decembru i tamo pred praznike i Novu godinu i da će svi živi imati neke silne akcije i popuste.

Нисам ишао из једног разлога: БЕСПАРИЦА 😭😭😭 Нисам имао ни за аутобуску карту до Београда, а сестрама нисам хтео да будем терет. Моји родитељи су стари и болесни, а само за лекове дају 2/3 својих бедних пензија ☹️☹️☹️ Одлазак на Сајам књига ми је једина забава током године јер не путујем на зимовања и летовања 35 година ☹️☹️☹️ Свестан сам да нема новца, а не могу се ширити ако нисам довољно дугачак. Зар не???

Pa bome načekaćeš se ti onda, koliko se sećam "Noć knjige" je beše tamo negde u Junu, sredinom godine, mada biće sigurno nekih tako manifestacija i akcija u Decembru i tamo pred praznike i Novu godinu i da će svi živi imati neke silne akcije i popuste.
Нисам имао новца и зато нисам отишао ☹️☹️☹️

Ogroman red je bio na štandu IK Vulkan gde je Majić predstavljao i potpisivao svoj novi roman "Pod tuđim suncem". Čitala sam o čemu se radi u romanu, i ukoliko komšinica nije kupila roman, ja ga kupujem tokom "Noći knjige".
Idemo zajedno pošto bi ja da kupim predjubilarnu knjigu Dr.Vojislava Šešelja.
Taman mi platiš kafu i krempitu i pokušaš da objasniš šta ti znači ona poruka da ne pišem po temama nego da otvorim svpj blog koji bi ti rado čitala?
A ja kad proĉitam knjigu Dr.Šešelja ima da ti pozajmim samo pazi da je ne ośtetiš.

Нисам ишао из једног разлога: БЕСПАРИЦА 😭😭😭 Нисам имао ни за аутобуску карту до Београда, а сестрама нисам хтео да будем терет. Моји родитељи су стари и болесни, а само за лекове дају 2/3 својих бедних пензија ☹️☹️☹️ Одлазак на Сајам књига ми је једина забава током године јер не путујем на зимовања и летовања 35 година ☹️☹️☹️ Свестан сам да нема новца, а не могу се ширити ако нисам довољно дугачак. Зар не???
Prijatelju, kad se nešto hoće tad nema izgovora!
Ja sam pre 15 godina otišao na Sajam Njiga samo zato što sam dobio proverenu informaciju da su postojali privatni preduzetnici sa ušećerenim jabukama na kartonskim kutijama.
Javio mi drugar pošto sam slinio da ih nema nigde u Beogradu. Portir me pustio bez karte samo da kupim 2, jednu sam odneo kući.

Back