asketa
Iskusan
- Poruka
- 6.402
Budala je čovek kome traže njegovo iskreno mišljenje, i on im ga daje.
Nisam rekao ja nego Hegel.
Nisam rekao ja nego Hegel.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas tako, ili se ne izgovara cela istina, mozda je tako i najpametnije.Nažalost, laži se koriste više od istine. Verovatno zato što istina nije uvek od koristi.
Tačno, iskrenost boli.Uvek.mada sam shvatio da ne treba uvek biti iskren,jer se neki plase te iskrenosti.
Jesam osim na sudu.i što niste?
Ako znate da je određenoj osobi veoma važno da bude iskren, zašto toliko ljudi nije pošteno?
Kakve su to igre?
samo reci šta ti se sviđa ili ne sviđareci kakva su tvoja očekivanja, šta želiš
iskrenost je osnova za miran suživot
neiskrenost je otrov za zajednicu
zašto toliko ljudi nije iskreno i jednostavno ne može da igra sa otvorenim kartama
“Iskrenost je kompliment; ona implicira jednakost. Tako pravi prijatelji razgovaraju.”
– Peggy Noonan
Ma realno i ne treba svima je precenjena a nas skupo kostaUvek.mada sam shvatio da ne treba uvek biti iskren,jer se neki plase te iskrenosti.
Ma realno i ne treba svima je precenjena a nas skupo kosta Nisam ti se zahvalio na velikoj podrsci.Hvala ti puno,sto imas poverenja u mene.Probao sam na P.P,ali nisam mogao da ti pristupim.Izvinjavam se sto malo odskacem od teme.
Jos jednom,hvala puno.znas i bez toga ko je ovde uvek ok na koga se mozemo osloniti i nikad ruzna rec,ni meni ne uspe uvek da iskuliram ali bitno da se ne povlacimo pred nepravdom i greota je da neko poput tebe ode kad je vec ovoliko zatrovano
Jesi li siguran da su ovo njegove reci?"samo ljudi slabi duhom govore ono sta misle", Idiot-Dostojevski
Nisu od Dostojevskog, već od kneza Miškina.Jesi li siguran da su ovo njegove reci?
"Želeo bih bar jednu osobu sa kojom bih mogao da pričam o svemu kao sa samim sobom." vredi.Nisu od Dostojevskog, već od kneza Miškina.