Ajd malo mogu i sada
Često sam putovao vozom. BG-Bar, Čačak Požega, šinobus..tuneli svaki čas, ona pred udaju iz interesa..svaki tunel smo iskoristili.
Sarajevo Vinkovci vozom..ja dug pa koleno upalo kod rasne, bujne tetke koja mi celu veče nabacivala njenu stidljivu bratanicu koja sedi pored mene. Stisla teta u farmerkama moje koleno pa ne pušta..Ode teta na hodnik, ja za njom. Ostade moja vršnjakinja u kupeu tužna. Lepaaa al ja tad voleo starije i mesnatije
Švercerski kombiji i autobusi za Sofiju. Devojke i žene, švercerke, navukle po osam helanki na sebe, vrućeee, izgoreše.
Drma voz, nema mnogo truda, ja student ona doobra i raspoložena.Sve neki matori bili, završimo u voznom bifeu na piću pa onda..
Autobus, padne im glava na tvoje rame a onda malo sklonim rame pa sklizne i niže..Ne bune se..Pa onda s boka. Jedna iz Podgorice i drugi put, ista priča samo bila iz Čačka
Pun švercerski kombi, zima, ćebe stavila preko nas za grejanje, teta ali doobra..Probudiš se po pomrčini, u klisuri kod Krive Palanke a njena gooza u tvom krilu pod ćebetom. Ona se promeškolji i stavi ti do znanja šta da radiš.
Jednom, mrtav umoran za BG vozom..prazan kupe. Budim se posle par sati, njih tri kao spavaju oko mene. Ne znam u kakvom su srodstvu ali pružim noge pa koja prva reaguje. Na kraju dovršim sa jednomu nekom BG hotelu.
U trajvanu nisam nikad. Samo se, uz obostranu saglasnost malo prislanjao..Sarajevo..goozate Bosanke ajooojj
Nisam baš mator al sam brzo živeo i život arčio. Imalo je tu još nego da ne stresiram decu i fine dame sa krste. 18+
Tačno bih film mogao snimiti
Ma sve vas lažem