Da li ste ikada bili u Zadru?

Ajde da malo pričamo o moru, plažama, maslinama i mirisu borova, pustite titu u cveću :mrgreen:
pored grckih maslina os zadarske :hahaha:

da vis kako istra mirise leti sa maslinjacima...odes u umag ko gdja... pa i u porec....a ti os u drljavu dalmaciju u leglo nemackih kucnih pomocnica i jeftine svapske radne snage koji su im najstalniji gosti.

cirkus. oce da se sunca lagerta u brelama :rotf:

isao da ne lazem skoro 10 godina svake dve nedelje poslom u kroaciju... tako da jako dobro znam sta pricam...i svi ljudi koji su vredeli bili profesionalci i bili na top pozicijama bili vecinom srbi... to je hrvate toliko zestilo da se nije moglo skriti.
A nije ti palo na pamet da su za vrime Jugoslavije Srbi u Hrvatskoj te funkcije, pozicije, poslove poput policije, vojske, sudova, direktorskih mista dobijali po nacionalnom ključnu samo zato jer su Srbi pa su zbog toga Hrvati opravdano bili ljuti?

sad me secanje vratilo na najveci hr forum...kad sam rekao da sam srbin i videli po ip, oma bilo kad vam budu uzeli kosovo bicete ko mobitel...i svi retardi se cerekaju sa hahahaha.

ja samo napisao, a vama kad uzmu istru zabari, bicete ko baterija za taj mobitel.

ban na keca...to su hrvati
To da nama Talijani uzmu Istru su bajke jer oni nemaju ni blizu dovoljno svog stanovništvo tamo, samo ih je 5% u Istri. Vama su Albanci već uzeli Kosovo jer su ogromna većina tamo, tako da su ti glupe usporedbe.

To da nama Talijani uzmu Istru su bajke jer oni nemaju ni blizu dovoljno svog stanovništvo tamo, samo ih je 5% u Istri. Vama su Albanci već uzeli Kosovo jer su ogromna većina tamo, tako da su ti glupe usporedbe.
ja ne bi bio tako siguran da su osimski sporazumi kano klisurina...i reci cu ti da u nekoj novoj evropi, veruj mi da ce zadar biti u italiji, za split nisam siguran.

treba izvuć točne podatke prije i poslije ali masovno opismenjavanje počima nakon 2. sv. rata, to su ti činjenice,
industrijalizacijom ljudi sa livada prelaze u tvornice. zemlju nepismenih seljaka ubrzano pretvara u zemlju školovanih i radnika.
jes vala i vojnicka i gradjanska hrvatsk su postojala pre napoleona...jel znas te karte sa granicama kako su izgledale? otkud dubrovacka republika danas u sastavu hrvatske :lol:

Back