Da li ste ikada bili u Zadru?

al opet odem napr u sesvete u kafe, drugar iz zg na kafani imao onda sahovicu... i izgrlimo se, on meni de si cetnik, ja njemu des ustaso...i sve ok.

zadar sibenik i split...najgora mesta... dalmosi su generalno najveci idioti iz bivse sfrj, zajedno sa onim dnk pijanicama iz konjica. take pijandure u zivotu ne videh.
Nisu Dalmatinci najgori nego najtemperamentniji zbog klime mediteranske jer se nalaze južnije. Lakše se naljute, lakše planu, teže opraštaju. Oni sa sjevera su mirniji. Tako je u svakoj državi. Uvik su južnjaci žešći.

Nisu Dalmatinci najgori nego najtemperamentniji zbog klime mediteranske jer se nalaze južnije. Lakše se naljute, lakše planu, teže opraštaju. Oni sa sjevera su mirniji. Tako je u svakoj državi. Uvik su južnjaci žešći.
amigo...oni su kreteni. takve idiote od ljudi i zena nisam video nigde a proputovao pola sveta.

ljudski otpad...ima naravno sjajnih ljudi tamo umetnika, kozera, ali najveci deo su pizduni.

dubrovcani su isto poseban soj idiota i to oni starosedeoci..i oni mrze do patologije srbe. najvise su popizdeli kada se srpske deo dubrovnika preselio posle ww2 na lapad i tamo sebi napravio mali raj. leka rankovic je tamo imao vilu.. u hotelima na lapadu sve super ljudi, gostoprimstvo na visini, niko te ne pita ko si..a odes na drljavi babin kuk il ne da j boze u stari grad u argentinu..mali ustasa oma leci komplekse.

Loša karma te prati izgleda.

Ja u Hrvatskoj kad kažem da sam iz Srbije, budem uslužen kao da sam grof. Ljudi mi daju vizit karte da zovem ako nešto treba, časte me, tretman koji nikad nigde drugde ne dobijam.

Zato se i vraćam svake godine.

Osmeh i poštovanje, to se oseti u vazduhu i svako na to reaguje pozitivno.
Ne izazivaš i zato te lipo dočekamo. Tako je Kristijan Golubović fino primljen u Zadru jer nikad nije rekao ni jednu ružnu rič o Hrvatima. Nixa Zizu isto.

ima snimak kako se kunu u tita da ne skrenu sa njegovog puta, tako da ti zagorci su pevali za titom, a i sto ne bi? Malopre smo zakljucili da je omogucio Hrvatskoj Zadar, Istru, Cres Losinj da dodju pod sastav hrvatske. Posteno
Ljudi iz Dalmatinske zagore odnosno zaleđa Splita (Imoćani, Sinjani, Drnišani) su uvik mrzili Tita. Pa on ih je ubijao na Bleiburgu.

Poslednja izmena:

Back