to moze da *** samo ugrozeni.a dalmatinke ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to moze da *** samo ugrozeni.a dalmatinke ?
idi..i zato je zadar divanDejan Bodiroga svojevremeno najbolji kosarkas Evrope je iz Zadra
Dobro vam ide kosarka.Inače za vrime Jugoslavije Zadar je u košarci osvojio više prvenstava nego Partizan i Cibona.
Valjda se kaže četnik a ne ćetnik.Није то ништа. Мени је наставник у разреду пред свим ученицима рекао "ћетник трошиш нам зрак". Тад сам први пут чуо за ту реч.
koliko god da ih je bilo - bilo ih je.Ne virujen da su Splićani nešto naročito plakali za Titom 1980. godine...
šibenčani su već gamadDražen Petrović je iz Šibenika, rivalskog grada sa Zadrom.
pa ja i nisam rekao zbog Bodiroge da je divan.idi..i zato je zadar divan
znas ko je sve ziveo u berlinu za vreme adolfa....pa jel zato berlin sa nacistima bio divan![]()
ti to iz iskustvašibenčani su već gamad![]()
?pre apokalipse
dinamovci. šta su onda nego gamad.ti to iz iskustva
Nisu Dalmatinci najgori nego najtemperamentniji zbog klime mediteranske jer se nalaze južnije. Lakše se naljute, lakše planu, teže opraštaju. Oni sa sjevera su mirniji. Tako je u svakoj državi. Uvik su južnjaci žešći.al opet odem napr u sesvete u kafe, drugar iz zg na kafani imao onda sahovicu... i izgrlimo se, on meni de si cetnik, ja njemu des ustaso...i sve ok.
zadar sibenik i split...najgora mesta... dalmosi su generalno najveci idioti iz bivse sfrj, zajedno sa onim dnk pijanicama iz konjica. take pijandure u zivotu ne videh.
https://www.vecernji.hr/vijesti/inc...retucen-jer-je-nosio-hajdukovu-majicu-1704116ti to iz iskustva
amigo...oni su kreteni. takve idiote od ljudi i zena nisam video nigde a proputovao pola sveta.Nisu Dalmatinci najgori nego najtemperamentniji zbog klime mediteranske jer se nalaze južnije. Lakše se naljute, lakše planu, teže opraštaju. Oni sa sjevera su mirniji. Tako je u svakoj državi. Uvik su južnjaci žešći.
Jugoplastika iz Splita 3 godine za redom prvak Europe krajem 90-ih.Некад је била Југопластика.
On je iz Zrenjanina.Dejan Bodiroga svojevremeno najbolji kosarkas Evrope je iz Zadra
Ne izazivaš i zato te lipo dočekamo. Tako je Kristijan Golubović fino primljen u Zadru jer nikad nije rekao ni jednu ružnu rič o Hrvatima. Nixa Zizu isto.Loša karma te prati izgleda.
Ja u Hrvatskoj kad kažem da sam iz Srbije, budem uslužen kao da sam grof. Ljudi mi daju vizit karte da zovem ako nešto treba, časte me, tretman koji nikad nigde drugde ne dobijam.
Zato se i vraćam svake godine.
Osmeh i poštovanje, to se oseti u vazduhu i svako na to reaguje pozitivno.
Ljudi iz Dalmatinske zagore odnosno zaleđa Splita (Imoćani, Sinjani, Drnišani) su uvik mrzili Tita. Pa on ih je ubijao na Bleiburgu.ima snimak kako se kunu u tita da ne skrenu sa njegovog puta, tako da ti zagorci su pevali za titom, a i sto ne bi? Malopre smo zakljucili da je omogucio Hrvatskoj Zadar, Istru, Cres Losinj da dodju pod sastav hrvatske. Posteno