Da li ste ikada bili u Zadru?

Poenta ove teme je da ko hoce nek ode u taj deo Jadrana da vidi kako je. Lepo je. Provesce se u smislu geografije. Da li ce se provesti u smislu vajba sa ljudima to zavisi od faktora srece. Savetujem kad ste tamo ture u Nin, Pag, Vodice, Skradin, Sibenik itd .. Sto se tice cena hrvati uopste nisu jeftini. Skuplji su od grka, ali imaju specificno more, floru itd. Idite preko bookinga, a savetujem prvo hostele, pa i kamp a tek onda hotel.

u zemuniku je jedino bilo manje vise ok... jer tamo ta stoka nije zalazila jer nema gde da bezi jer bi ih navatali.

ugljen...najgore ostrvo koje sam video..zmije, komarci, sami zadrani se gadili da idu tamo..a danas ga kao sredili...niko od komaraca velicine slona ne moze da zivi tamo...to niko ne kaze u bukingu.

a što je najčudnije ceo Poljud plakao za Titom 1980 i odjedanput ustase
Ne virujen da su Splićani nešto naročito plakali za Titom 1980. godine jer tada je Split već dosta promijenio strukturu svog stanovništva jer se doselilo mnogo ljudi iz Dalmatinske zagore pogotovo iz Imotske krajine, Sinjske krajine, Drniške krajine, došli su Joško Čagalj Jole, Siniša Vuco, Marko Perković Thompson i slična ekipa, to su tvrdi desničari bili i ostali. Slično je i Zadar naseljavan iza drugog svjetskog rata većinom iz svog zaleđa odnosno Ravnih kotara i Bukovice.

al opet odem napr u sesvete u kafe, drugar iz zg na kafani imao onda sahovicu... i izgrlimo se, on meni de si cetnik, ja njemu des ustaso...i sve ok.

zadar sibenik i split...najgora mesta... dalmosi su generalno najveci idioti iz bivse sfrj, zajedno sa onim dnk pijanicama iz konjica. take pijandure u zivotu ne videh.

odes u kafic prepoznaju te da si iz srbije, ima da sacekas ko trudnjaca 9 meseci da dobijes porod od kapucina ili pica.

zanimljivo kad vide siptara, ugoste ga ko najrodjenijeg.
Loša karma te prati izgleda.

Ja u Hrvatskoj kad kažem da sam iz Srbije, budem uslužen kao da sam grof. Ljudi mi daju vizit karte da zovem ako nešto treba, časte me, tretman koji nikad nigde drugde ne dobijam.

Zato se i vraćam svake godine.

Osmeh i poštovanje, to se oseti u vazduhu i svako na to reaguje pozitivno.

Ne virujen da je Split nešto naročito plakao za Titom 1980. godine jer tada je Split već dosta promijenio strukturu svog stanovništva jer se doselilo mnogo ljudi iz Dalmatinske zagore pogotovo iz Imotske krajine, Sinjske krajine, Drniške krajine, došli su Joško Čagalj Jole, Siniša Vuco, Marko Perković Thompson i slična ekipa, to su tvrdi desničari bili i ostali. Slično je i Zadar naseljavan iza drugog svjetskog rata većinom iz svog zaleđa odnosno Ravnih kotara i Bukovice.
ima snimak kako se kunu u tita da ne skrenu sa njegovog puta, tako da ti zagorci su pevali za titom, a i sto ne bi? Malopre smo zakljucili da je omogucio Hrvatskoj Zadar, Istru, Cres Losinj da dodju pod sastav hrvatske. Posteno

Back