Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 56.168
Paaa, Bibinje je opasnije od svega nabrojanogAko sam bio na Chicken Streetu u Kabulu, u najopasnijim delu Detroita - Delray, u Harlemu, u Cita Soleil na Haitiju, onda mogu valjda i u Bibinje.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paaa, Bibinje je opasnije od svega nabrojanogAko sam bio na Chicken Streetu u Kabulu, u najopasnijim delu Detroita - Delray, u Harlemu, u Cita Soleil na Haitiju, onda mogu valjda i u Bibinje.![]()
Ok. Zadar je lep grad.Što gradić? Valjda grad.
Znači razglednica iz Bibinja stiže na leto!Paaa, Bibinje je opasnije od svega nabrojanog![]()
Nađi Sikirića, samo ga tako traži, reci poslala me Minka, imaćeš zaštituZnači razglednica iz Bibinja stiže na leto!
Ili da obučem maskirnu majicu sa hrvatskim grbom!Nađi Sikirića, samo ga tako traži, reci poslala me Minka, imaćeš zaštitu![]()
gde kad, sta ?vojna plaza..samo za vojsku... pored nje civilna... kupas se, a ljudski dalmoski otpad te gadj konzervama i pokazuje srednji prst.
Није то ништа. Мени је наставник у разреду пред свим ученицима рекао "ћетник трошиш нам зрак". Тад сам први пут чуо за ту реч.odes u kafic prepoznaju te da si iz srbije, ima da sacekas ko trudnjaca 9 meseci da dobijes porod od kapucina ili pica.
kriva je vlast. oguli jednog ko bananu i strpaj na robiju par godina i riješio si automatski ostalih nekoliko iljada smradova.U svakom društvu se nađe par majmuna, i tamo i kod nas ovde. Ali takvi ne zavređuju pažnju uopšte, ni tamo ni ovde.
i jesu li se nasmejali u odeljenju posle toga svi ?Није то ништа. Мени је наставник у разреду пред свим ученицима рекао "ћетник трошиш нам зрак". Тад сам први пут чуо за ту реч.
Ne virujen da su Splićani nešto naročito plakali za Titom 1980. godine jer tada je Split već dosta promijenio strukturu svog stanovništva jer se doselilo mnogo ljudi iz Dalmatinske zagore pogotovo iz Imotske krajine, Sinjske krajine, Drniške krajine, došli su Joško Čagalj Jole, Siniša Vuco, Marko Perković Thompson i slična ekipa, to su tvrdi desničari bili i ostali. Slično je i Zadar naseljavan iza drugog svjetskog rata većinom iz svog zaleđa odnosno Ravnih kotara i Bukovice.a što je najčudnije ceo Poljud plakao za Titom 1980 i odjedanput ustase
Loša karma te prati izgleda.odes u kafic prepoznaju te da si iz srbije, ima da sacekas ko trudnjaca 9 meseci da dobijes porod od kapucina ili pica.
zanimljivo kad vide siptara, ugoste ga ko najrodjenijeg.
ima snimak kako se kunu u tita da ne skrenu sa njegovog puta, tako da ti zagorci su pevali za titom, a i sto ne bi? Malopre smo zakljucili da je omogucio Hrvatskoj Zadar, Istru, Cres Losinj da dodju pod sastav hrvatske. PostenoNe virujen da je Split nešto naročito plakao za Titom 1980. godine jer tada je Split već dosta promijenio strukturu svog stanovništva jer se doselilo mnogo ljudi iz Dalmatinske zagore pogotovo iz Imotske krajine, Sinjske krajine, Drniške krajine, došli su Joško Čagalj Jole, Siniša Vuco, Marko Perković Thompson i slična ekipa, to su tvrdi desničari bili i ostali. Slično je i Zadar naseljavan iza drugog svjetskog rata većinom iz svog zaleđa odnosno Ravnih kotara i Bukovice.
Da. Zadar grad košarke.Igrao u Jazinama. Sezona 1986/87. Vodili 19 razlike 4 m 47 sek. pre kraja. A onda udje tada junior Denis Mujagic i veze nam 4 trojke za 90 sek. Na kraju izgubimo. Zadar je lep gradic.
a dalmatinke ?al opet odem napr u sesvete u kafe, drugar iz zg na kafani imao onda sahovicu... i izgrlimo se, on meni de si cetnik, ja njemu des ustaso...i sve ok.
zadar sibenik i split...najgora mesta... dalmosi su generalno najveci idioti iz bivse sfrj, zajedno sa onim dnk pijanicama iz konjica. take pijandure u zivotu ne videh.
Ma nema to veze sa njihovim ludilomIli da obučem maskirnu majicu sa hrvatskim grbom!
Inače za vrime Jugoslavije Zadar je u košarci osvojio više prvenstava nego Partizan i Cibona.Igrao u Jazinama. Sezona 1986/87. Vodili 19 razlike 4 m 47 sek. pre kraja. A onda udje tada junior Denis Mujagic i veze nam 4 trojke za 90 sek. Na kraju izgubimo. Zadar je lep gradic.
Некад је била Југопластика.Da. Zadar grad košarke.
al nikad nije osvojio kup sampiona. CIbosi i Grobari jesuInače za vrime Jugoslavije Zadar je u košarci osvojio više prvenstava nego Partizan i Cibona.