- Poruka
- 61.183
Bio sam prošlog leta. Sjajan je Zadar, naročito kao p(r)olazna tačka za jedrenje po Kornatima. Stari grad je mnogo lep, stara crkva, uređena obala, ljubazni ljudi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ca ti tudi laprdas, je li? Srbi cakulaju na srpskon, a poitalijanjeni Srbi u Dalmaciji pricaju neki cudni miks talijanskog i srpskog.Kakve to veze ima? Pa govore i Srbi gomilu turskih, mađarskih, engleskih, njemačkih, francuskih, grčkih, latinskih riči.
da je lep, lep je.. To niko ne sporiNisam nikada, deluje lepo
jedrenje moze!Bio sam prošlog leta. Sjajan je Zadar, naročito kao p(r)olazna tačka za jedrenje po Kornatima. Stari grad je mnogo lep, stara crkva, uređen obala, ljubazni ljudi.
А у Сплиту на православном храму цртали усташке графите, свештеника хтели убити, урнисали унутрашњост..Isto tako su Srbi srušili velik broj katoličkih crkava u okolini Zadra i samom Zadru 1991.-1995.
SrezNe živim ja u Zadru nego u jednom selu 30 kilometara udaljenom od Zadra, ali to moje selo pripada Zadarskoj županiji. Ako znaš što su županije, ne znam kako se kod vas to kaže.
Kožino 9 kilometara od Zadra. Ne nije županija prostor uticaja župnika.Bio u Kozinu to je relativno blizu zar ne ?
zupanija je prostor uticaja zupnika
A arhitektura u starom gradu, rimsko italijanska ?Kakve to veze ima? Pa govore i Srbi gomilu turskih, mađarskih, engleskih, njemačkih, francuskih, grčkih, latinskih riči.
ma ja malo gadjaoKožino 9 kilometara od Zadra. Ne nije županija prostor uticaja župnika.
U svakom društvu se nađe par majmuna, i tamo i kod nas ovde. Ali takvi ne zavređuju pažnju uopšte, ni tamo ni ovde.А у Сплиту на православном храму цртали усташке графите, свештеника хтели убити, урнисали унутрашњост..
a što je najčudnije ceo Poljud plakao za Titom 1980 i odjedanput ustaseА у Сплиту на православном храму цртали усташке графите, свештеника хтели убити, урнисали унутрашњост..
Zapravo Kožino je naselje u sastavu grada Zadra.Bio u Kozinu to je relativno blizu zar ne ?
Županija=okrug, distrikt, kotar, srez.Bio u Kozinu to je relativno blizu zar ne ?
Aj odi u Bibinje ako smiješU svakom društvu se nađe par majmuna, i tamo i kod nas ovde. Ali takvi ne zavređuju pažnju uopšte, ni tamo ni ovde.
Naravno da ne, samo sam odgovorila na tvoju konstataciju da je Zadar "lipši".....da li si boravio u svim gradovima koje si nabrojao?Što si ti neki sud ili Bog pa da određuješ tko je dobar a tko nije?
Od kud ti znaš da je ceo? Bio si tada tamo? Možda nije niti pola stadiona plakalo a to je otprilike 20 000 ljudi što čini svega 10% tadašnjeg stanovništva Splita.a što je najčudnije ceo Poljud plakao za Titom 1980 i odjedanput ustase
Nebitno.A arhitektura u starom gradu, rimsko italijanska ?
Jesi li ti došao da se svađaš ili promovišeš ljepote Zadra, u svrhu turizma.Od kud ti znaš da je ceo? Bio si tada tamo? Možda nije niti pola stadiona plakalo a to je otprilike 20 000 ljudi što čini svega 10% tadašnjeg stanovništva Splita.
Što gradić? Valjda grad.Igrao u Jazinama. Sezona 1986/87. Vodili 19 razlike 4 m 47 sek. pre kraja. A onda udje tada junior Denis Mujagic i veze nam 4 trojke za 90 sek. Na kraju izgubimo. Zadar je lep gradic.
Zaboravio, davno je to bilo.Kožino 9 kilometara od Zadra. Ne nije županija prostor uticaja župnika.
Ako sam bio na Chicken Streetu u Kabulu, u najopasnijim delu Detroita - Delray, u Harlemu, u Cita Soleil na Haitiju, onda mogu valjda i u Bibinje.Aj odi u Bibinje ako smiješ
8 km od Zd, tu ni Zadrani ne smiju otići. Ludi svi u Bibinju.