Da li ste ikada bili šokirani nekim predviđanjem astrologa?

Ја сам почетком осамдесетих био шокиран предвиђањем Дојче велета
да ће се Југа распасти.

Чланак је писан нешто после Титове смрти
и у суштини је био добронамеран.

Хтели су да нас опомену ...
Није вредело !

Ја сам почетком осамдесетих био шокиран предвиђањем Дојче велета
да ће се Југа распасти.

Чланак је писан нешто после Титове смрти
и у суштини је био добронамеран.

Хтели су да нас опомену ...
Није вредело !
mnogo ste bili ususkani u dobrostanje, retko ko je razmisljao da ce hepi aur da prodje

isli na more u hrvatsku, posecivali njihova/nasa lepa ostrva, samo sto nismo culi kako nevina srpska prolivena krv vristi pod nasim nogama i upozorava da vrag ne spava, samo je pravio stratesku pauzu u iskorenjivanju srba

mnogo ste bili ususkani u dobrostanje, retko ko je razmisljao da ce hepi aur da prodje

Ово си лепо и духовито рекао.

isli na more u hrvatsku, posecivali njihova/nasa lepa ostrva, samo sto nismo culi kako nevina srpska prolivena krv vristi pod nasim nogama i upozorava da vrag ne spava, samo je pravio stratesku pauzu u iskorenjivanju srba

Наивно се веровало да је национализам искорењен.

Данас знамо да он не може бити искорењен
може само бити потиснут неком јачом идејом.

Док је та идеја јача, све је у реду.
Кад та идеја ослаби, прва следећа господари
и то нико не може да спречи.

Сем ако не донесе неку нову идеју ...

Ne. Takve usluge nisam koristila. Kaže se horarna astrologija jel,ta koja predviđa budućnost? Zanimljivo mi je to,al neznam koliko je precizno.
Ovi po kojekakvim call centrima nešto ne vjerujem da baš pogađaju. Koliko god i da nešto znaju,potrebno je mislim dosta vremena da se sve sagleda.

Ne. Takve usluge nisam koristila. Kaže se horarna astrologija jel,ta koja predviđa budućnost? Zanimljivo mi je to,al neznam koliko je precizno.
horarna astrologija treba da ti odgovori na neko specifično pitanje, treba posebno proračunavanje i procedura je veoma upitna.
Ovi po kojekakvim call centrima nešto ne vjerujem da baš pogađaju. Koliko god i da nešto znaju,potrebno je mislim dosta vremena da se sve sagleda.
Tačno, oni mogu samo da te naprave da omrzneš astrologiju.

Ima dosta informacija na internetu, počev od računanja karti. Onda kreneš polako sam da se zanimaš. A ako te mrzi, probaj da nađeš nekog ko ima dobru reputaciju.

Ima dosta informacija na internetu, počev od računanja karti. Onda kreneš polako sam da se zanimaš. A ako te mrzi, probaj da nađeš nekog ko ima dobru reputaciju.
Znam ali nemam te ambicije,samo sam radoznala. Za mene je sve to kao lavirint a ja baš i nemam strpljenja.

Imam ja rođaku koja se jako dobro razumije ali ne želi da se tim javno bavi. Zapravo jako je teško nagovoriti da pogleda i čisto iz zabave mi je par puta otkrila ponešto. :)

Jesam,...kad je pre par godina ovde na Formu jedan tip (zaboravila sam mu nick), analizirajući položaj planeta na nebu, "predvideo Koronu" ( to jest, ni sam tada nije znao da će to biti u obliku pandemije), ali je pominjao čak i mogući smak sveta.😁
Nije bio daleko od istine.
Ja sam bila u fazonu,...o čemu li ovaj trabunja i zašto drami? Čovek je bio u pravu.

Mislim da sam natal, ako se baš astrolog ne zainteresuje pa gleda sve detalje, ne govori mnogo.
Većina astrologa će reći isto za jedan natal, i to me nekako odbijalo.
Jesam tragala za ozbiljnijim pogledom na moju kartu, ali...

Jedno su ipak "uboli" , mada ja nikako nisam mogla da shvatim, jer bez obzira što je tako, moj mozak neće to da prihvati.
Elem, pričali su mi o tome kako ću živeti u inostranstvu i kako mi je tamo sreća, prosperitet, uspeh...bla.
Nedavno, razgovarajući na tu temu s meni bliskom osobom, dođemo do tog inostranstva.
"Pa ti živiš u inostranstvu." - reče ona meni, a ja ostah otvorenih usta.
Tehnički gledano, zaista živim u inostranstvu.

Ono o sreći i ostalom su sasvim omašili.
U tom inostranstvu snašlo me ono što nije stiglo da me snađe do njega :fdlan:

Back