B Bobib Ističe se Poruka 2.144 19.08.2024. u 11:28 - Da li ste ikada bile na korak od razvoda zbog neke gluposti? #26 Pinocchio: Tužno. Kliknite za proširenje... Sto? Smatramo sebe sa nasom decom srecnim ljudima. Jedina zelja nam je zdravlje za ostalo cemo se snaci.
Pinocchio: Tužno. Kliknite za proširenje... Sto? Smatramo sebe sa nasom decom srecnim ljudima. Jedina zelja nam je zdravlje za ostalo cemo se snaci.
Pinocchio Elita Moderator Poruka 19.801 19.08.2024. u 11:29 - Da li ste ikada bile na korak od razvoda zbog neke gluposti? #27 Bobib: Sto? Smatramo sebe sa nasom decom srecnim ljudima. Jedina zelja nam je zdravlje za ostalo cemo se snaci. Kliknite za proširenje... Ja drugačije vrednujem život. Deca su prioritet, tu pogovora nema ali i mi smo važni. Totalna, apsolutna sreća, ne samo deo.
Bobib: Sto? Smatramo sebe sa nasom decom srecnim ljudima. Jedina zelja nam je zdravlje za ostalo cemo se snaci. Kliknite za proširenje... Ja drugačije vrednujem život. Deca su prioritet, tu pogovora nema ali i mi smo važni. Totalna, apsolutna sreća, ne samo deo.
B Bobib Ističe se Poruka 2.144 22.08.2024. u 18:00 - Da li ste ikada bile na korak od razvoda zbog neke gluposti? #28 Pinocchio: Ja drugačije vrednujem život. Deca su prioritet, tu pogovora nema ali i mi smo važni. Totalna, apsolutna sreća, ne samo deo. Kliknite za proširenje... Pa na sve nas sam i mislio.
Pinocchio: Ja drugačije vrednujem život. Deca su prioritet, tu pogovora nema ali i mi smo važni. Totalna, apsolutna sreća, ne samo deo. Kliknite za proširenje... Pa na sve nas sam i mislio.