andjelijaa
Poznat
- Poruka
- 9.338
Koliko ste dugo u braku i da li ste ikada bile na korak od razvoda zbog neke gluposti?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja nisam udatapravilo je foruma da postavljač prvi iznese svoje iskustvo ej ženo
bila si mlada?U prvom sam bila svega osam meseci,...ali ti mogu reći da se ljudi ne razilaze tek tako zbog običnih gluposti ( osim u filmovima).
Na stranu to što su za nekog obične gluposti, dok je za druge ljude to ozbiljna stvar, to je već nešto invididualno. Uglavnom,...svodi se na to, da dvoje ljudi uvek zna pravi razlog razlaza i zašto im veza ili brak više ne funkcioniše. Kako to prezentuju svetu, je nešto drugo.
Šta reći,...ja nisam od onih žena koje su brak shvatale ili shvataju preozbiljno. Nisam bila dorasla braku, msm da nisam ni sad.
Ahaa,...i lepa.bila si mlada?
Sada si samo lepa, a mlada malkice manje.Ahaa,...i lepa.
otvaramo konkursAhaa,...i lepa.
Neka 'fala,...ne potpisujem ja više ništa od papira.otvaramo konkurs
Kako? Pa zar nismo ovde došle da se udamo?Neka 'fala,...ne potpisujem ja više ništa od papira.
mozete da birate.. lepi,mladi,obdareni,imucni.. jedino sto mozda malo ne vole zene al dobro nije dramaKako? Pa zar nismo ovde došle da se udamo?
Kako? Pa zar nismo ovde došle da se udamo?
Neka hvala. Što sam se udavala - udavala sam se.mozete da birate.. lepi,mladi,obdareni,imucni.. jedino sto mozda malo ne vole zene al dobro nije drama
Ni za "zilion" dolara.Kako? Pa zar nismo ovde došle da se udamo?
Ni za brdo karamela!Ni za "zilion" dolara.
Shvatam,...samo bi trebalo da ipak mladim ljudima apelujemo, da brak nije bauk kao ni razvod. Bar ne mora tako biti.Ni za brdo karamela!
Da mu ja perem, čistim, pušim?!A ne ne. Ja sam imala divan brak. Predivan. I to je to. Nema potrebe i nemam želju da se udajem ponovo. Veza da, zajednički život... sve ostalo da ali matičar ne.
zaboravila si - kuvam!Da mu ja perem, čistim, pušim?!
za slucaj da ga ne ispegla dobroZašto da ga kuva
Tužno.Sve je ovo premalo za kraj. Time smo se uvek rukovodili kada smo dolazili u iskusenje da se razvedemo. I tako trajemo 35 god.