Da li ste ikad uhvaćeni goli?

Vidjen da, ali uhvacen u čemu?
Sve se računa, vidjen, uhvaćen..al lupam situacija...evo ja usao u butiku u garderobu da pfobam farmerke, i imao neke prioijene pantalond na sebi, a isao sa drugaricama, njih dve, i yad u gacama su me videle 100 puta, spavao kod njih tako, al golog ne, i ja da skinem pantalone, one uske povuku
i gace, do kolena, i taman upada drugarica kao da vidim kako ti stoje, ja rekao prece ce biti da vidis kako mi stoji. 😁
Eto, situacija, sve na izvolte :D

Tad me nije bilo sramota, nije bi bilo prijatno,al je bilo simpatično, al me je bilo sramota mi u srednjoj na fizičkom, i bila neka fora ne nositi gace tad, i ja u svlacionici, poslednji nema nikog, ucim, i rekao ajd idem i ja da ne dobijem nsioravdani, i skinem trenerku, nemam gace, ulazi nastavnica, ovo je sramota ,😅 a i bila zgodna, svi se lozili na nju, i meni odma op u duzinu xD Sve sreca nirmalana, rekla, nista nisam videla, dodji kad se presvučes.

Poslednja izmena:
U ceshanju yaya
Nie isto kad ih se ceshe obuchen I go
Ma nemam ja taj trip da skacem ko oparen.
Ako sam ja go i neko udje ja se uopste ne potres
Sve se računa, vidjen, uhvaćen..al lupam situacija...evo ja usao u butiku u garderobu da pfobam farmerke, i imao neke prioijene pantalond na sebi, a isao sa drugaricama, njih dve, i yad u gacama su me videle 100 puta, spavao kod njih tako, al golog ne, i ja da skinem pantalone, one uske povuku
i gace, do kolena, i taman upada drugarica kao da vidim kako ti stoje, ja rekao prece ce biti da vidis kako mi stoji. 😁
Eto, situacija, sve na izvolte :D

Tad me nije bilo sramota, al me je bilo sramota mi u srednjoj na fizičkom, i bila neka fora ne nositi gace tad, i ja u svlacionici, poslednji nema nikog, ucim, i rekao ajd idem i ja da ne dibijem nsioravdani, i akinem trenerku, nemam gace, ukazi nastavnica, ovi je sramota ,😅 al bila zgodna, svi se lozili na nju, i meni odma op u duzinu xD Sve sreca nirmalan, rekla, nista nisam videla, dodji kad se presvučes.
Pa tebra desavalo se al nisam na uhvacen ni u cemu kapiras, meni nije neprijatno 🫠
Ne stidim se da budem go

Kad sam došao u Švedsku, igrao sam košarku za jedan srpski tim. Pored nas Srba, bio je i jedan Makedonac i dva crnca u ekipi.
Završen meč , mi u svlačionici, tuširamo se. Neki izlaze goli ispod tuša, završili , da se obuku, među njima i ja.
U to se otvaraju vrata svlačionice i ulaze dve mlade Šveđanke, oko 20 godina, rešene da tako pre dođu do same sale, da ne idu okolo. Svlačionica im bila prečica.
Mi bledo gledamo u njih, one ništa , smejulje se i hodaju polako prema tim vratima koje vode u salu. I gledaju nas. Ni da pocrvene bar malo.😁

Kad sam došao u Švedsku, igrao sam košarku za jedan srpski tim. Pored nas Srba, bio je i jedan Makedonac i dva crnca u ekipi.
Završen meč , mi u svlačionici, tuširamo se. Neki izlaze goli ispod tuša, završili , da se obuku, među njima i ja.
U to se otvaraju vrata svlačionice i ulaze dve mlade Šveđanke, oko 20 godina, rešene da tako pre dođu do same sale, da ne idu okolo. Svlačionica im bila prečica.
Mi bledo gledamo u njih, one ništa , smejulje se i hodaju polako prema tim vratima koje vode u salu. I gledaju nas. Ni da pocrvene bar malo.😁
Izgubio si moju paznju kod tebe i makedonca sa dva gola crnca.. 😐

Ma one došle da vide vas Srbende

Back