- Poruka
- 13.822
Dakle, uhvaćeni, vidjeni, sve što soada u neprijatnu situaciju.

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U ceshanju yayaVidjen da, ali uhvacen u čemu?
Sve se računa, vidjen, uhvaćen..al lupam situacija...evo ja usao u butiku u garderobu da pfobam farmerke, i imao neke prioijene pantalond na sebi, a isao sa drugaricama, njih dve, i yad u gacama su me videle 100 puta, spavao kod njih tako, al golog ne, i ja da skinem pantalone, one uske povukuVidjen da, ali uhvacen u čemu?
Ma nemam ja taj trip da skacem ko oparen.U ceshanju yaya
Nie isto kad ih se ceshe obuchen I go

Ma nemam ja taj trip da skacem ko oparen.U ceshanju yaya
Nie isto kad ih se ceshe obuchen I go
Pa tebra desavalo se al nisam na uhvacen ni u cemu kapiras, meni nije neprijatnoSve se računa, vidjen, uhvaćen..al lupam situacija...evo ja usao u butiku u garderobu da pfobam farmerke, i imao neke prioijene pantalond na sebi, a isao sa drugaricama, njih dve, i yad u gacama su me videle 100 puta, spavao kod njih tako, al golog ne, i ja da skinem pantalone, one uske povuku
i gace, do kolena, i taman upada drugarica kao da vidim kako ti stoje, ja rekao prece ce biti da vidis kako mi stoji.
Eto, situacija, sve na izvolte
Tad me nije bilo sramota, al me je bilo sramota mi u srednjoj na fizičkom, i bila neka fora ne nositi gace tad, i ja u svlacionici, poslednji nema nikog, ucim, i rekao ajd idem i ja da ne dibijem nsioravdani, i akinem trenerku, nemam gace, ukazi nastavnica, ovi je sramota ,al bila zgodna, svi se lozili na nju, i meni odma op u duzinu xD Sve sreca nirmalan, rekla, nista nisam videla, dodji kad se presvučes.
De se mozes uvatitiKakvo je to pitanje,ja svaki dan uhvaćena polugola![]()
Exposed...ne postoji hrvatsko srpska rijec
vrv ces nam to objasniti u narednim postovimaKakvo je to pitanje,ja svaki dan uhvaćena polugola![]()
Necuvrv ces nam to objasniti u narednim postovima![]()
Izgubio si moju paznju kod tebe i makedonca sa dva gola crnca..Kad sam došao u Švedsku, igrao sam košarku za jedan srpski tim. Pored nas Srba, bio je i jedan Makedonac i dva crnca u ekipi.
Završen meč , mi u svlačionici, tuširamo se. Neki izlaze goli ispod tuša, završili , da se obuku, među njima i ja.
U to se otvaraju vrata svlačionice i ulaze dve mlade Šveđanke, oko 20 godina, rešene da tako pre dođu do same sale, da ne idu okolo. Svlačionica im bila prečica.
Mi bledo gledamo u njih, one ništa , smejulje se i hodaju polako prema tim vratima koje vode u salu. I gledaju nas. Ni da pocrvene bar malo.![]()
Izgubio si moju paznju kod tebe i makedonca sa dva gola crnca..![]()
Bukvalno sam tu stao s citanjem ahahahaIzgubio si moju paznju kod tebe i makedonca sa dva gola crnca..![]()
Ma one došle da vide vas SrbendeKad sam došao u Švedsku, igrao sam košarku za jedan srpski tim. Pored nas Srba, bio je i jedan Makedonac i dva crnca u ekipi.
Završen meč , mi u svlačionici, tuširamo se. Neki izlaze goli ispod tuša, završili , da se obuku, među njima i ja.
U to se otvaraju vrata svlačionice i ulaze dve mlade Šveđanke, oko 20 godina, rešene da tako pre dođu do same sale, da ne idu okolo. Svlačionica im bila prečica.
Mi bledo gledamo u njih, one ništa , smejulje se i hodaju polako prema tim vratima koje vode u salu. I gledaju nas. Ni da pocrvene bar malo.![]()
Gay erotic pričaBuo makedonac ja i dva crnca...ok bro...

Buo makedonac ja i dva crnca...ok bro...
Salim se ja bro, znas i sam da sam gej tako da sve cool.Priča je sasvim jasna. Ko želi da vidi nešto drugo je zato što voli nešto drugo.![]()
KinkySalim se ja bro, znas i sam da sam gej tako da sve cool.