A
Aleksandar Stričević
Gost
Ako jeste ukratko ga opišite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li mozda znas cime je taj fenomen izazvan i kako ga eventualno spreciti da se dogodi. I da li neko posebno znacenje treba da ima to sto se ponavlja u intervalima od 12meseci + - 10 dana.Isti slucaj:SLICNO SE I MENI DESAVALO HILJADU PUTA,KAZU DA JE TO FENOMEN DUSE IZVAN TELA{KO JE BIO IKADA U KOMI ZNA O CEMU PRICAM}.SVESTAN SI SVEGA OKO SEBE A NE MOZES DASE POMERIS,PARALIZOVAN SI I KAO DA NEMAS SNAGE DA POMERIS BILO STA I DA DAS NEKI ZNAK.UGLAVNOM SE BUDIM NA ISTI NACIN,POLAGANO SMIRIVANJE I NAGLI TRZAJ TELA.
Mozda je solja bila mokra na glatkom stolu?diabolic:Ja sam vise puta video kako se pomera piksla sama od sebe!![]()
Nije mi bilo bas prijatno, ali kad sam je podigao video sam da je sa donje strane vlazna a stajala je na staklu! Dakle nista paranormalno.
Mozda se tu negde krije i tajna pomeranja tvoje solje.
Isti slucaj:SLICNO SE I MENI DESAVALO HILJADU PUTA,KAZU DA JE TO FENOMEN DUSE IZVAN TELA{KO JE BIO IKADA U KOMI ZNA O CEMU PRICAM}.SVESTAN SI SVEGA OKO SEBE A NE MOZES DASE POMERIS,PARALIZOVAN SI I KAO DA NEMAS SNAGE DA POMERIS BILO STA I DA DAS NEKI ZNAK.UGLAVNOM SE BUDIM NA ISTI NACIN,POLAGANO SMIRIVANJE I NAGLI TRZAJ TELA.
Da i meni se to desava, ali samo kad spavam 2-3h i kad me probude onda kad mi se najvise spava. I sve to traje dok se ne razbudim.alf_neo:Ne mogu da verujem da postoji jos neko kome se desila ista stvar!!!Kome god sam to pricao bledo me je gledao i nije mi verovao!Oduzetost za vreme sna,potpuna paraliza ali sto je najgore delimicno sam svestan i ocajnicki pokusavam da se pomerim ali ne ide!Onda se potpuno istripujem i bukvalno izbedacim od pomisli da se vise necu pomeriti,a kamoli probuditi!takvo stanje traje verovatno par minuta...ne znam ni sam...ali se onda probudim i uuuuhhhhh........I mene zanima cime je to izazvano i kako funkcionise?