Da li ste i vi mamac za budale?

• Začetnik teme Začetnik teme ziggy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iskreno jesam. Prije par dana, u nedjelju u stvari desilo se sljedeće. Nakon vožnje motorom po tzv Karinskom moru, obilazeći sva tamnošnja mjesta, svratim predvečer u Zadar. I sjednem na klupu na samoj rivi. More od mene ni 5m udaljeno. Skinem onu svu opremu sa sebe i odmaram gledajući što more svoje misli mješa. I tako uživajući u tom pogledu i miru, naletiše 2 cure. Teško ocijeniti godine. Između 20-30g. Izgledom dobre. I stadoše do mene i upitaše me, imam li vremena. Pomislim prvo u sebi, bogati al ova Corona djeluje super. Komadi bi mene nešto pitali. Odgovorim potvrdno, da. Prvo su rekle da bi rado sa mnom sjele, ali zbog Corone ipak ne. Nisam ni indistirao da sjednu. I krenuše s pričom. Prvo su me pitale što mislim o životu i trenutnoj situaciji. Dao sam im kratke odgovore. Bez neke filozofije. O svemu su one pomalo ispitivale. I na red dođoše pitanja o Bogu i vjeri. Na ta pitanja sam odgovarao u stilu da ne volim o tom polemizirati itd. I da je to odabir svakog pojedinca. Ne ulazeći u detalje. Međutim one nisu stajale i samo su još više o tome raspravljale i ispitivale. Dok jednom nisu izustile da su Jehovne svjedokinje i da kao one žele mene na put izvesti. I da konačno upoznam “pravog” Boga itd. Bio sam ljubazan i tu svu spiku šuplju saslušao, ono tipa da, da, jest itd. Kontajući da će da ohlade malo. Jest vraga, krenule one još više, pa onda s kritikom mene?!?!. Tipa napustio sam Boga, idem krivim putem itd. Nasmiješim se na to i odgovorim im da ne idem krivim putem. Nego da kad one završe s pričom ja idem u swinger club. Reakcija njihova na to moje je bila da sam bogohulnik, da bludničim, da se izvračam itd. Pod hitno trebam njima pristupiti i oni će ili one me izvesti na pravi put. Kratko i jasno zahvalim im se na “brizi” i kažem da nemam interesa i da želim im svako dobro u životu. Džabe sve to, navalile ko mutave na mene. E, reko dame da ja vas nešto pitam, rekoh im. Pitaj, odgovoriše. Ima li u vašem redu, Jehovnom, grupnjak i swinganje, upitah ih ja. Ako ima da se nas troje kresnemo i tu vjeru u sebi njihovu raspalimo i uživamo. Ako nema, onda ništa od mog prelaska i transfera kod njih. Odgovor nisam dugo čekao. Ja sam manijak, razvratnik, bludnik, bogohulnik. Goriti ću u paklu, vrazi će me na ražnju okretati itd. Nakon tih riječi demonstrativno odoše. Srećom. Kontam u sebi, samo fali mali zeleni da mi sleti ispred nosa i upita me, hoću li kod njih. Nisam u stanju guzicu odmoriti, a da ne budem mamac za budale. Taki mi horoskop.

Back