blackground
Zainteresovan član
- Poruka
- 198
Da li ste od onih sto se cuju 4 sprata iznad & ispod ili osecanja & emocije ostavljate samo za sebe ( ili eventualno partnera)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srce, hvala na razumevanju.Gazdarica:Tamara, nisi jedina s tim "problemom"... Desavalo se i meni to, ali ja im obicnom samo dobacim "* komsije" i nastavim po svom... Uostalom, cujem i ja svoje komsije, pa sta...
Gazdarica:Rado, ali daleko sam od Kalemegdana...((
Njuskalo, palis me.Njuskalo:Mmmmm dranje.....
A jos kad ostavim prozor, pa komsije moraju sve da cuju....
Ah, milina, u 3 nocu.... Samo cekam ko ce i kada da posalje pandure....
off topic:
Zasto mi se cini da se ovde vrti manji broj seksualno oslobodjenih ljudi i jedan broj frustriranih?!
Nije mi jasno. Rekla si da nikad nisi dozivela orgazam. Kako onda imas praznine?jakulele:ja bih da vristim ali ne znam kako ..kako se to radi...
nekako osetim da mi je to potrebno ali od straha da drugi ne cuju ipak ne pustim jak glas...
a i toliko se pogubim da uopste nisam sigurna koliko je sve to glasno
jel se vama desava da imate praznine u glavi tokom orgazma
IspravkaAnonymous:Gazdarica:Rado, ali daleko sam od Kalemegdana...((
Moze i Topciderski park....
Steta sto ti ja nisam decko. Mene odusevljavaju devojke koje u sexu iskazuju svoje glasovne kapacitete.Gazdarica:Tamara, nisi jedina s tim "problemom"... Desavalo se i meni to, ali ja im obicnom samo dobacim "* komsije" i nastavim po svom... Uostalom, cujem i ja svoje komsije, pa sta...
mrsale6:Obozavam slobodne devojke,veoma je bitno biti opusten...
Obozavam kad se devojka dere,a i to me jako pali!