Da li ste gadljivi?

la dolcevita

Poznat
Poruka
8.055

Ja sam užasno gadljiva i ne mogu da jedem kod svakoga.
Ne volim baš da jedem ni po restoranima, hotelima, ali nekad sam primorana.
Imam prijateljica kod kojih ne bi jela ni za šta.
Da li ste primetili da mnogi oližu kašiku kojom mešaju, pa čak i naše poznate ličnosti?
Ili jedu kolače nad tanjirom, umesto nad svojom tacnicom. :roll:

Реци, молим те, које то познате личности олижу кашику којом мешају. Жив нисам да што пре сазнам...
То што не једеш код пријатељица, то може да значи само да се дружиш са себи сличнима, па знаш какве су им хигијенске навике.

Da li ste primetili da mnogi oližu kašiku kojom mešaju, pa čak i naše poznate ličnosti?

Ima tema.
Lično sam je postavio pre oko mesec dana !
Odziv je bio solidan.
:deda:

jesam
ne volim da jedem po kioscima, ne volim ni po restoranima :neutral:

drugarica je radila u jednom restoranu u Parizu, i priča kako peru sudove - kaže, uzmu lavor vode, operu, a onda u tom lavoru ispiraju, ali tu vodu uopšte ne menjaju... potapaju i "ispiraju" tanjire u vodi kroz koju je prošlo brdo tanjira i sapunice i prljavštine... posle samo obrišu da bude suvo :eek: kad je ona sama rekla da u tom restoranu nije htela ništa ni da lizne, želudac mi se prevrnuo

[v

Aj ne izmisljaj ko zna sta si sve ti muljala po ustima a sad kao gadljiva si :)

Олижу кашику којом мешају храну док се кува!!!:hahaha:
Каква тема!!!:ovca:
И после опет том страшном кашиком промешају јело које се кува, на температури око 100 целзијуса.
Колико ту тих страшних бактерија преживи???
Око 0 или тако некако.
Паничарско поводљичарска тема о микроорганизмима као непријатељима космичких размера.
Ко се на овај лижем-кашику-којом-опет-мешам-јело начин разболео, боље није ни заслужио.
Или тачније речено, никад није ни ваљао и дословно је тачно сем за један незнатан број случајева.
Оно што је заиста незгодација су јајашца и ларве паразита попут трихинеле спиралис, токсокаре канис и сл, а бактерије, кашике и мешање врелих јела....:rotf:

Олижу кашику којом мешају храну док се кува!!!:hahaha:
Каква тема!!!:ovca:
И после опет том страшном кашиком промешају јело које се кува, на температури око 100 целзијуса.
Колико ту тих страшних бактерија преживи???
Око 0 или тако некако.
Паничарско поводљичарска тема о микроорганизмима као непријатељима космичких размера.
Ко се на овај лижем-кашику-којом-опет-мешам-јело начин разболео, боље није ни заслужио.
Или тачније речено, никад није ни ваљао и дословно је тачно сем за један незнатан број случајева.
Оно што је заиста незгодација су јајашца и ларве паразита попут трихинеле спиралис, токсокаре канис и сл, а бактерије, кашике и мешање врелих јела....:rotf:

Moj večiti kritičar.
Ne bojim se ja zaraze, ali mi je gadno.
Sama pomisao da je to neko lizao... bljak...

Реци, молим те, које то познате личности олижу кашику којом мешају. Жив нисам да што пре сазнам...
То што не једеш код пријатељица, то може да значи само да се дружиш са себи сличнима, па знаш какве су им хигијенске навике.

Gledala sam na Farmi onu Cakanu i Viktoriju, bilo je još u nekom rijalitiju, neko je prebacio Gagiju Đoganiju što jede pekmez iz tegle.
Moje higijenske navike su čak preterane, a prijatelja i poznanika ima svakakvih.
Mogu oni biti dobri ljudi, ali navike... sačuvaj, bože!!!

Poslednja izmena:
Gledala sam na Farmi onu Cakanu i Viktoriju, bilo je još u nekom rijalitiju, neko je prebacio Gagiju Đoganiju što jede pekmez iz tegle.
Moje higijenske navike su čak preterane, a prijatelja i poznanika ima svakakvih.
Mogu oni biti dobri ljudi, ali navike... sačuvaj, bože!!!

Баш ме је занимало ко су ти селебритији, мислио сам да није неки полусвет, кад оно.... :lol:
За ресторане и хотеле си углавном у праву, што већа кухиња - то више прљавштине. То једино није важило за војне кухиње, док је било војске.
Мени није гадљиво да се послужим код било кога, једино да ми изнесе нешто одвратно прљаво, ствар је пристојности.

bio je letos u Meku open day (ili kako se to zove, kad posetioci mogu da uđu u kuhinju i vide kako se sprema hrana).. i ja navučem ono odelo, stavim kapu, ono na noge i uđem
samo da napomenem da mi je devojka koja radi u Meku prethodno pričala da oni sve rade sa rukavicama koje uredno menjaju
elem, niko nije imao rukavice, momak koji pravi hamburgere grabi prstima salatu i baca je po onim hamburgerima :neutral:

Back