Da li ste doživeli paranormalno?

Ozbiljno sine. Škicni ali se ne miksuj. Inferiusi, dementori ful priča. Kažeš ime političara, Vučić, Putin i Tramp su 1/1. Uzmeš pićence i gledaš.😄🙌

The Walking Dead Zombies GIF by AMC Latinoamérica

Vrlo zanimljivo.

A reci mi da li ti se zadržao taj talenat da unapred vidiš ljude i događaje? Pitam jer i ja imam određena iskustva sa prekognicijom ali ne tako intenzivna. I brdo puta sam sanjao stvari koje su mi se obistinile. Obično vezano za za isti dan ali par puta i za dalju budućnost.

Не, то кад сам био баш мали, негде до седме године. После можда нешто мало али ретко.

Сигурно.

Када сам био мали, неколико пута сам унапред знао како неко изгледа пре него што бих га видео, само што сам чуо да причају о њему, а после када сам га срео изгледао је баш онако како сам га видео у глави. Имао сам у то време и пуно визија непознатих људи са њиховим именима и будућих догађаја, који су се доста касније остварили буквално онако како сам их видео у глави.

Једном се догодило да смо сестра и ја исте ноћи сањали шта ће се догодити тог дана, и после када се догодило, само се погледамо и кажемо једно другом, јеси и ти ово сањао? Неких месец дана након што је деда умро, звони телефон, јавим се, са друге стране његов глас, зове нас по именима, дам телефон сестри да чује, опет га ја узмем, не знам шта да радим, и спустим слушалицу.

Једном сам маштао о томе како сам у љубавној вези са лепом женом која носи дугу црну хаљину и има дугу равну црну косу, чисто онако фантазирао сам о романтичној љубави лежећи у кревету. Онда заспим, и сањам како се та жена појавила поред мог кревета, осмехивала се и гледала ме, а онда се тако спавајући на леђима испружим и ставим руке равно поред себе, а она ме ушушка у ћебе тако да га потпуно поравна и увуче између кревета и зида. Онда се полако пробудим, видим да ње нема више ту и разочарам се, а онда схватим да стварно лежим тако ушушкан са рукама поред себе у неприродном положају, на начин како сам себи никако нисам могао из тог положаја да поравнам и ушушкам ћебе. То искуство ми је можда било и најмистичније, врло лепо и топло да будем искрен, мада лични осећај може и да превари, не знам тачно о коме и о чему се ради.

Срећа па тема није на ПДФ Психологија.
Dobro je da nije nastavila da te obilazi,,ume ona i da bije ..iscrpi te ,ucenjuje da cutis i jos svasta nesto

Za mene su glupe stvari gatanje, predvidjanje dogadjaja I sl.
Analiticari se bave predvidjanjem dogadjaja, kao i ekonomisti i niz drugih zanimanja, sam ljudski um zapravo “predvidja”,
Sto se “gatanja” tice, to je neka vrsta zloupotrebe- npr tarot se uspesno koristi i u psihologiji i njegova namena je introspekcija, tj da sagledas stvari iz razlicitih uglova.

Čuo sam da obično dođe kao posledica velikog premora. A i meni je baš bilo u to vreme.
Meni se desilo danas u popodnevnoj dremci da sam htela da se izvadim iz sna.Znam da sanjam i samo treba da otvorim oči. U tom snu sam nekoliko puta odsanjala da sam se probudila, ali samo malo kasnije kapiram da sam i dalje u snu.
Prošlu noć sam spavala neoubičajeno kratko i stvarno mi je čitav dan bio poprilično težak iako nije bilo posebnih problema. Premor me je prosto obalio, i sve to spavanje i mučno sanjanje od sat i po' je verovatno samo konflikt tela i uma. Telo zna da mi je potreban odmor, a ja bih da zavilenim čim sam malo trenula-jer inače izbegavam spavanje preko dana. Kod sebe tako prepoznajem paralizu sna, a sad, kakve sve definicije daju pretraživači, nije moje da komentarišem.

Meni se desilo danas u popodnevnoj dremci da sam htela da se izvadim iz sna.Znam da sanjam i samo treba da otvorim oči. U tom snu sam nekoliko puta odsanjala da sam se probudila, ali samo malo kasnije kapiram da sam i dalje u snu.
Prošlu noć sam spavala neoubičajeno kratko i stvarno mi je čitav dan bio poprilično težak iako nije bilo posebnih problema. Premor me je prosto obalio, i sve to spavanje i mučno sanjanje od sat i po' je verovatno samo konflikt tela i uma. Telo zna da mi je potreban odmor, a ja bih da zavilenim čim sam malo trenula-jer inače izbegavam spavanje preko dana. Kod sebe tako prepoznajem paralizu sna, a sad, kakve sve definicije daju pretraživači, nije moje da komentarišem.

To su samo loši snovi. I ja u zadnje vreme isti problem imam baš loše sanjam. Nisam nešto uopšte umoran ali mislim da je to posledica toga što praktikujem da legnem uveče i uspavam se tako što gledam u telefon. A gledao sam negde da je to jako loše bez obzira na sadržaj koji gledaš već taj šljašteći ekran telefona, specifične boje i rezolucije i onda se mozak skroz pobrljavi u toku spavanja i onda imaš loše snove.

Ne bih rekao da ti je to paraliza sna. Više jednostavno loš san.

Sad ozbiljno !
Ja sam osoba koji je učestvovala na 4 seanse regresije pod jako stručnim nadzorom
Pokušao auto regresiju i doživeo malte ne kliničku smrt .
Jedva sam se vratio nazad
Od tada imam često vizije na granici paranormalnog .
Očito da je doslo do prodora podsvesti u svest što se medicinski može okarakterisati kao šizofrenija :kez:
To traje decenijama i navikao sam se na to stanje , one su deo mog života , čak šta više ponekad i pišem o tome , ne bojim ih se više i učestvujem u njima ponekad uz pomoć medikamenata ...
Davno sam pokušavao nešto i sa telekinezom posle čitanja knjige "Čovek u ogledalu" više zbog vežbanja mentalne snage
Ko je doživeo slično , razme će !

Poslednja izmena:
Sad ozbiljno !
Ja sam osoba koji je učestvovala na 4 seanse regresije pod jako stručnim nadzorom
Očito da je doslo do prodora podsvesti u svest što se medicinski može okarakterisati kao šizofrenija :kez:
To traje decenijama i navikao sam se na to stanje , one su deo mog života , čak šta više ponekad i pišem o tome , ne bojim ih se više i učestvujem u njima ponekad uz pomoć medikamenata ...
Davno sam pokušavao nešto i sa telekinezom posle čitanja knjige "Čovek u ogledalu" više zbog vežbanja mentalne snage
Koji je bio razlog učestvovanja u seansama regresije?

Sad ozbiljno !
Zanima me regresija, samo ne znam kod koga da odem.

Usput, ko je autor knjige Čovek u ogledalu?

Koji je bio razlog učestvovanja u seansama regresije?
U sve to me uvukao prijatelj, dugogodišnji pacijent pokojnog Vladete Jerotića koji je od njega tražio da dovede osobu kojoj najviše veruje i za koju smatra da može biti njegov duhovni i astralni vodić . Vrlo lako smo došli do rešenja njegovog problema , uzroka njegovog ponašanja i zašto je takav kakav je !
To sam mu i ja govorio da sam video "iza njega" što je i on pričao i potvrdio Jerotiću kad se odlučio da mu ja budem vodić . Jerotić se zainteresovao za mene i neke moje vizuije koje su me pratile od malena i lakoća sa kojom proniknem u ljudsku misao i auru . Pričali su mi da sam pričao svašta počev od 14-17 veka... da se ponavljam kroz vreme uvek sa istom misijom prema odredjenjim ljudima i uvek sa tragičnim krajem po mene . Postojale su kasete , ali glas je čak i od tih drugih-drevnih osoba meni neprepoznatljiv kao i jezik . Sve se to dešavalo 80 ih godina kad je to smatrano nadrilekarstvom i sve je prekinuto i zaplenjeno u jednoj policajskoj raciji. Bilo je tu hapšenja, davanja izjava , praćenja i pozivanja s"vremena na vreme na razgovore. Jerotića su poštedeli zbog autoriteta i sve je prekinuto. Ali meni djavo nije dao mira , dugo sam posle sam vežbao i tragao za tim u pokušju sam da to izvedem. Nemoguća misija ! Opasan i klizav teren
Zanima me regresija, samo ne znam kod koga da odem.

Usput, ko je autor knjige Čovek u ogledalu?
Puno sam stvari čitao na tu temu, mislim da sam pobrkao "Sirovi strah" ( Crib) od Nika Šarmana i zadnju koju sam čitao na tu temu od Zorana Grujića Čovek u Ogledalu , kao i "Potpaljivačica" od Stivena Kinga iz 80 ih godina
Vlada mi dosta velika zbrka u glavi i sveo sam čitanje na minimum
Zasitio sam se . Pišem ponekad kao u nekom polu snu / polu javi i osećam olakšanje kako mi se bistri um jer sam pronašao osobu koja razume moje pisanje . :bye:
P.S. Ja sad imam strah od regresije i ne bi smeo to da radim sa bilo kim !

Back