Сигурно.
Када сам био мали, неколико пута сам унапред знао како неко изгледа пре него што бих га видео, само што сам чуо да причају о њему, а после када сам га срео изгледао је баш онако како сам га видео у глави. Имао сам у то време и пуно визија непознатих људи са њиховим именима и будућих догађаја, који су се доста касније остварили буквално онако како сам их видео у глави.
Једном се догодило да смо сестра и ја исте ноћи сањали шта ће се догодити тог дана, и после када се догодило, само се погледамо и кажемо једно другом, јеси и ти ово сањао? Неких месец дана након што је деда умро, звони телефон, јавим се, са друге стране његов глас, зове нас по именима, дам телефон сестри да чује, опет га ја узмем, не знам шта да радим, и спустим слушалицу.
Једном сам маштао о томе како сам у љубавној вези са лепом женом која носи дугу црну хаљину и има дугу равну црну косу, чисто онако фантазирао сам о романтичној љубави лежећи у кревету. Онда заспим, и сањам како се та жена појавила поред мог кревета, осмехивала се и гледала ме, а онда се тако спавајући на леђима испружим и ставим руке равно поред себе, а она ме ушушка у ћебе тако да га потпуно поравна и увуче између кревета и зида. Онда се полако пробудим, видим да ње нема више ту и разочарам се, а онда схватим да стварно лежим тако ушушкан са рукама поред себе у неприродном положају, на начин како сам себи никако нисам могао из тог положаја да поравнам и ушушкам ћебе. То искуство ми је можда било и најмистичније, врло лепо и топло да будем искрен, мада лични осећај може и да превари, не знам тачно о коме и о чему се ради.
Срећа па тема није на ПДФ Психологија.