Da li ste doživeli paranormalno?

Imao sam 14 godina, spavao sam u svojoj sobi.
Odjednom sam se probudio i video nepoznatog muškarca par metara od kreveta. Neko bi pomislio da sam se ukakio od straha ali nisam, muškarac je imao neku starinsku odeću na sebi i smešio mi se prijateljski. Možda zato nisam se uplašio. A možda i stoga što je trajalo svega par sekundi, pa nisam ni stigao jer mozak počne - ko je ovo, šta je ovo..
Nestao je ko i svaki duh i mada jako brzo ne i odjednom- već odozdo naviše, prvo stopala, noge itd.

Imao sam 14 godina, spavao sam u svojoj sobi.
Odjednom sam se probudio i video nepoznatog muškarca par metara od kreveta. Neko bi pomislio da sam se ukakio od straha ali nisam, muškarac je imao neku starinsku odeću na sebi i smešio mi se prijateljski. Možda zato nisam se uplašio. A možda i stoga što je trajalo svega par sekundi, pa nisam ni stigao jer mozak počne - ko je ovo, šta je ovo..
Nestao je ko i svaki duh i mada jako brzo ne i odjednom- već odozdo naviše, prvo stopala, noge itd.
To bi bio moj kraj. Lepo bih salutirala za kraj i srčkica bi me sceparila.

Ne mogu da kazem ni da ni ne, ali bili smo na nekoj vikedndici za prvi maj, mala kucica, nismo svi mogli stati unutra, pogled iz dvorista na veliki vinograd, ja sam spavao u onoj okacenoj lezaljci izmedju dva drveta, i pojavila se neka svetlost, nije bila lampa, nije bilo coveka, nikad nisam shvatio sta se desilo.
A bilo van grada, bukvalno vinigrad i iz Fruska Gora.

Poslednja izmena:
Pošto ja nisam, i ne bih, ne mogu da dam svoj primer. Ali ne interesuje da li ste nekada doživeli nešto paranormalno?
Odlična tema. Nekada je, ako me pamćenje ne vara, bio podforum gde su se mogle navesti istinite paranormalne situacije forumaša, znači slično kao i ova tvoja tema. Ali eto ukinuše, ne znam zašto. Možda je neko smatrao da je neozbiljno pisati o tome.

Ne baš. Ne može se baš računati u paranormalno ali nekoliko puta sam imao paralizu sna. Jako zaebana stvar.
I ja. Vise puta.
Spavam, osjetim nekoga na ledjima. Ukocena. Jedva disem od straha.
Ne vidim lice, ali znam da ima crnu kovrdjavu kosu.
Pokusavam da se pomjerim, vicem. Ne mogu. Svjesna sam da lezim na krevetu u svojoj sobi.
Tada mi na uho izgovara nesto kao pjesmu, molitvu. Nepoznat jezik, melodican I nije neprijatan.
Ipak sam uplasena. Jako.
Negdje sam procitala da Ocenas pomaze..
Krenuh da se molim I prestade.

Back