white_warg
Iskusan
- Poruka
- 6.146
Pošto ja nisam, i ne bih, ne mogu da dam svoj primer. Ali ne interesuje da li ste nekada doživeli nešto paranormalno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
InteresantnoJednom sam ostavio rucni sat pored upaljenih sveca tokom noci, ubrzao je za oko 4 sata. Inace zna da uspori u zavisnosti od odredjenih mojih raspolozenja. Ali to je vise alternativno nego paranormalno, zavisno sta podrazumevamo pod cim.
To bi bio moj kraj. Lepo bih salutirala za kraj i srčkica bi me sceparila.Imao sam 14 godina, spavao sam u svojoj sobi.
Odjednom sam se probudio i video nepoznatog muškarca par metara od kreveta. Neko bi pomislio da sam se ukakio od straha ali nisam, muškarac je imao neku starinsku odeću na sebi i smešio mi se prijateljski. Možda zato nisam se uplašio. A možda i stoga što je trajalo svega par sekundi, pa nisam ni stigao jer mozak počne - ko je ovo, šta je ovo..
Nestao je ko i svaki duh i mada jako brzo ne i odjednom- već odozdo naviše, prvo stopala, noge itd.
Ne bi. Tako sam i ja mislio pre nego se desilo.To bi bio moj kraj. Lepo bih salutirala za kraj i srčkica bi me sceparila.
Pa, od kada sam postao svoj gazda, mogu reći da imam para normalnoDa li ste nekada doživeli para normalno?
PoštenoPa, od kada sam postao svoj gazda, mogu reći da imam para normalno![]()
Odlična tema. Nekada je, ako me pamćenje ne vara, bio podforum gde su se mogle navesti istinite paranormalne situacije forumaša, znači slično kao i ova tvoja tema. Ali eto ukinuše, ne znam zašto. Možda je neko smatrao da je neozbiljno pisati o tome.Pošto ja nisam, i ne bih, ne mogu da dam svoj primer. Ali ne interesuje da li ste nekada doživeli nešto paranormalno?
Dosta puta, što je jako čudnoPošto ja nisam, i ne bih, ne mogu da dam svoj primer. Ali ne interesuje da li ste nekada doživeli nešto paranormalno?
Ljudi se plaše toga te je reakcija takva kakva jeJesam... ne pričam više o tome...kad pričam onda me proglase za ludaka...
I ja. Vise puta.Ne baš. Ne može se baš računati u paranormalno ali nekoliko puta sam imao paralizu sna. Jako zaebana stvar.