bird again
Elita
- Poruka
- 16.680
Da li ste dovoljno dobri prema svom partneru/partnerki?
Ukratko: Da li ste zadoboljni svojom sadasnjom vezom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam nikad zadovoljan al ne zato sto one nisu oki vec vecinu puta sam skapirao da ja imam problem u glavi..Da li ste dovoljno dobri prema svom partneru/partnerki?
Ne mislim. Pitam?Misliš, ako sam zadovoljan vezom onda sam i dobar prema njoj?
Kako si siguran u toJa nisam nikad zadovoljan al ne zato sto one nisu oki vec vecinu puta sam skapirao da ja imam problem u glavi..
Svi mi sebe ponekad preispitamo sebe,ja generalno uvek sam fer ,tolerantan,imam razumevanja,trudim se da usrecim al moj problem je drugi..vec posle sest mes mi dosadi u seksu,,onda moram to obaviti ne zato sto zelim tu osobu vec sto smatram da trebam jbg..Kako si siguran u to![]()
Onda to nije bila prava osoba za tebe?Svi mi sebe ponekad preispitamo sebe,ja generalno uvek sam fer ,tolerantan,imam razumevanja,trudim se da usrecim al moj problem je drugi..vec posle sest mes mi dosadi u seksu,,onda moram to obaviti ne zato sto zelim tu osobu vec sto smatram da trebam jbg..
ono jes, tema i pitanje su malo cudno koncipiraniMisliš, ako sam zadovoljan vezom onda sam i dobar prema njoj?
a mislsi da ce iko napisati..ma jok..nikakav samNe mislim. Pitam?
Eto ti napisaa mislsi da ce iko napisati..ma jok..nikakav sam![]()
To ti kazu?Over the top sam svakoj
Kako to znas? Zene su cudne.Ne mora da kazu
Pa gde znam,celi zivot trazio pravu osobu i verovatno je jos nisam nasao a verovatno i do mene je vecim delom..al sad vec gotovo godine prolaze pa tu sam gde sam ..Onda to nije bila prava osoba za tebe?
Samo previse komplikujes i razmisljas.Pa gde znam,celi zivot trazio pravu osobu i verovatno je jos nisam nasao a verovatno i do mene je vecim delom..al sad vec gotovo godine prolaze pa tu sam gde sam ..
Iskreno vise i ne razmisljam,zivot je ono sto potrosis ,,kako god najbitnije da imas mir,smeh,i da nema tenzija..sve ostalo ide kako ide..Valjda to je zivot,mi imamo zelja al se samo ponekad poneka ostvari i na tome trebamo biti srecni,,da je zdravlja najmilijih i mi sa njimaSamo previse komplikujes i razmisljas.
Ono najbitnije imas, znas sta..![]()
Da, a treba vreme da prodje da covek shvati sta je bitno i vredno. Kad se samo setim oko cega sam se ja licno sekirala preIskreno vise i ne razmisljam,zivot je ono sto potrosis ,,kako god najbitnije da imas mir,smeh,i da nema tenzija..sve ostalo ide kako ide..Valjda to je zivot,mi imamo zelja al se samo ponekad poneka ostvari i na tome trebamo biti srecni,,da je zdravlja najmilijih i mi sa njima![]()
Sto kazu go smo kuracc, isprazni se pa padneDa, a treba vreme da prodje da covek shvati sta je bitno i vredno. Kad se samo setim oko cega sam se ja licno sekirala pre, smesno je..
Opet, danas vreme nosi druge teme, i ide sve kao bez moje kontrole.
Smesni smo koliko smo nemocni, a pravimo se bitni.
Pozdrav od mene imate ...![]()
Normalnost, savrsenstvo ne postoji kao pojamSto kazu go smo kuracc, isprazni se pa padne
Vezano za temu,ne postiji savrsenstvo izmedju partnera!
Kod nas sa foruma siguran samNormalnost, savrsenstvo ne postoji kao pojam![]()
Haha, obavezno.Kod nas sa foruma siguran sam
pocev od mene![]()