bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.425
koje pitanje si imao kad si dosao ovde?
zasto si dosao ovde?
zasto si dosao ovde?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako je tako, nijeNema sta, turbulentna vremena. Ko ostane normalan, pisace.
Svakako. Ja se vracam 3-eg Januara. Nazad u svakodnevicu.ako je tako, nije
ja pisem u ludari bukvalno, pratis desavanja
Pitao sam nesto u vezi uvozne dozvole.koje pitanje si imao kad si dosao ovde?
zasto si dosao ovde?
e.Svakako. Ja se vracam 3-eg Januara. Nazad u svakodnevicu.
za neku robu? posao?Pitao sam nesto u vezi uvozne dozvole.
Da za uvoz tehnike jer niko iz carine nije odgovarao na pozive. Saznao sam u nasem Konzulatu.za neku robu? posao?
Ja zivim u Srbiji. U Njujorku sam na "odmoru"e.
ne znam zasto se vracas
imas razloga sigurna sam
ali sve gadnije je
i to verujem da je bilo teskoDa za uvoz tehnike jer niko iz carine nije odgovarao na pozive. Saznao sam u nasem Konzulatu.
malopre rece da si bio u Lufthanzi i navikao se tamo ...Ja zivim u Srbiji. U Njujorku sam na "odmoru"
Da. Morao sam da ubacujem cak i koliko kosulja, jakni, pantalona donosim. Plus tehnika, svaki detalj.i to verujem da je bilo tesko
a sve ok papiri i ostalo
Za 28 godina sam zaista proputovao mnogo tako da bas vise nesto i ne volim da putujem. Dosta je bilo.malopre rece da si bio u Lufthanzi i navikao se tamo ...
Brodom?Da. Morao sam da ubacujem cak i koliko kosulja, jakni, pantalona donosim. Plus tehnika, svaki detalj.
za nekog ko ima 28, to je prestrogo i surovo.Za 28 godina sam zaista proputovao mnogo tako da bas vise nesto i ne volim da putujem. Dosta je bilo.
Mozda nisam dobro objasnio. Ja sam u sada penziji a 28 godina sam radio u Lufthanzi. Inace poceo sam u bivsem Jatu.za nekog ko ima 28, to je prestrogo i surovo.
tek treba ici. gde zelis...
lose shvatila...Mozda nisam dobro objasnio. Ja sam u sada penziji a 28 godina sam radio u Lufthanzi. Inace poceo sam u bivsem Jatu.
Najlepse je kuci.ipak ovo vidis kao "vratiti se kuci"?
Ne nego ja nisam lepo objasnio. Po obicaju.lose shvatila...
Verovatno je taj osecaj.Najlepse je kuci.
o k i ti u penziji a tamo?Ne nego ja nisam lepo objasnio. Po obicaju.
Ima i toga Ja sam na to gledao ka na "privremeni rad" u inostranstvu.Verovatno je taj osecaj.
Neki se potpuno otudje kad odu.
Uzivam! Preko leta u Slankamen a zimi ko i svi ostali. Tamo se zivi drugacije.o k i ti u penziji a tamo?