Nemoguća Могућност ispod radara VIP Poruka 12.218 08.02.2025. u 01:39 - Da li ste do sada naučili da se sa ženama ne vredi raspravljati? #251 Sensei: Da li ste do sada naučili da se sa ženama ne vredi raspravljati? Kliknite za proširenje... Mislim da vredi. Ima tu zanimljivih momenata.
Sensei: Da li ste do sada naučili da se sa ženama ne vredi raspravljati? Kliknite za proširenje... Mislim da vredi. Ima tu zanimljivih momenata.
MrNapokon Supersonik VIP Poruka 68.858 08.02.2025. u 18:12 - Da li ste do sada naučili da se sa ženama ne vredi raspravljati? #252 Sensei: Da li ste do sada naučili da se sa ženama ne vredi raspravljati? Kliknite za proširenje... P istina je, ne vredi, samo krenes da je podyebavas. E sad, zayebano je ako ste upuceni jedno na drugo. Kukuuuuuuu
Sensei: Da li ste do sada naučili da se sa ženama ne vredi raspravljati? Kliknite za proširenje... P istina je, ne vredi, samo krenes da je podyebavas. E sad, zayebano je ako ste upuceni jedno na drugo. Kukuuuuuuu
Жижи @ White Queen ❤️ VIP Poruka 35.560 08.02.2025. u 20:12 - Da li ste do sada naučili da se sa ženama ne vredi raspravljati? #253 Nemoguća Могућност: Mislim da vredi. Ima tu zanimljivih momenata. Kliknite za proširenje... Za koga?
Dobro situirani gospodin Elita Poruka 16.200 08.02.2025. u 20:16 - Da li ste do sada naučili da se sa ženama ne vredi raspravljati? #254 žene generalno ne znaju šta žele ako nema do nje jakog muškarca koji će da kontroliše i usmerava njene misli, onda dolazi do problema i razvoda.
žene generalno ne znaju šta žele ako nema do nje jakog muškarca koji će da kontroliše i usmerava njene misli, onda dolazi do problema i razvoda.