bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.421
...Uzivam! Preko leta u Slankamen a zimi ko i svi ostali. Tamo se zivi drugacije.
da
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Uzivam! Preko leta u Slankamen a zimi ko i svi ostali. Tamo se zivi drugacije.
Da, drugacije..Uzivam! Preko leta u Slankamen a zimi ko i svi ostali. Tamo se zivi drugacije.
Iskreno, nista. Posao/kuca. Doduse zahvaljujuci poslu meni nije bilo tako. Nisam bio samo stacioniran Njujorku. Putovao sam za Australiju, Dominikansku republiku i par meseci u Japan.Da, drugacije..
Sta je dobro tamo?
A drustveni zivot tamo?Iskreno, nista. Posao/kuca. Doduse zahvaljujuci poslu meni nije bilo tako. Nisam bio samo stacioniran Njujorku. Putovao sam za Australiju, Dominikansku republiku i par meseci u Japan.
Svakako ali ni blizu kao kod nas ili ja bar tako vidim. Kod njih se svodi na "da budes vidjen".A drustveni zivot tamo?
To je tako i ovde kod skorojevica.Svakako ali ni blizu kao kod nas ili ja bar tako vidim. Kod njih se svodi na "da budes vidjen".
Zena i ja kod nas a deca kod "njih". Mladji sin u Nemackoj a stariji u Francuskoj.To je tako i ovde kod skorojevica.
Porodica? Ovde ili tamo?
Kako e funkcionisao taj zivot, odvojen od porodice?U Srbiji.
Pisacu ti sutra ako je to u redu.Kako e funkcionisao taj zivot, odvojen od porodice?
Kakva rasprava i cemu,kad uvek izgube od nas?Ja jesam da se sa muskarcima ne treba raspravljati, a to je odgovor na pitanje tvoje.
Tacno!Kakva rasprava i cemu,kad uvek izgube od nas?
Odvojenost je bila nepunih godinu dana a onda je i moja zena prebacena za Njujork jer je i ona radila u Lufthanzi tako da je sve funkcionisalo kako treba. Nekada je to bilo normalno u Lufthanzi da bracni parovi rade zajedno. Posebno sto tada i nije bilo mnogo zainteresovanih da budu stacionirani u Americi. U glavnom su se onda birala egzoticnija mesta.Kako e funkcionisao taj zivot, odvojen od porodice?
Na usluzi!sad ne znam sta da radim @Sizif help!
nemoj prepricacu ako treba uzaludna poslaNa usluzi!
Dal' da čitam ovih 117 strana noćne diskusije ili može kratka rekapitulacija
iskustvo govoriZa žene ako im ne odgovoris to je gore i od svake rasprave![]()
ima promaje, ubiće teŽenu stalno pritežeš kao šraf i nema zime.
Jel znaš? Marloneutopija je raspravljati sa bilo kim ko ima suprotne stavove od tebe, bio mladji ili stariji, istog ili suprotnog pola.
kazes svoje samo radi sebe...ni ti a ni taj drugi nece prihavtiti tudje dok mu ne zazveci...a i tad nece mnogi priznati da su pogresili...zene naravno nikad, barem ja ne znam nijednu da je to rekla.
a bio sa dosta i znam ih u dusu.
DaDa li ste do sada naučili da se sa ženama ne vredi raspravljati?