Da li ste do sada naučili da se sa ženama ne vredi raspravljati?

Kako e funkcionisao taj zivot, odvojen od porodice?
Odvojenost je bila nepunih godinu dana a onda je i moja zena prebacena za Njujork jer je i ona radila u Lufthanzi tako da je sve funkcionisalo kako treba. Nekada je to bilo normalno u Lufthanzi da bracni parovi rade zajedno. Posebno sto tada i nije bilo mnogo zainteresovanih da budu stacionirani u Americi. U glavnom su se onda birala egzoticnija mesta.

Па, пре отприлике пола века. Жене се у расправи осећају као риба у води, а мушкарци се нервирају и онда изговоре разне глупости које им се у веома дугом периоду обијају о главу. Срећом, већина жена подложна је софистицираној манипулацији и најважније је да се на почетку поставе, модерно речено, праве "црвене линије" око којих нема расправе, а остало како хоће.

utopija je raspravljati sa bilo kim ko ima suprotne stavove od tebe, bio mladji ili stariji, istog ili suprotnog pola.

kazes svoje samo radi sebe...ni ti a ni taj drugi nece prihavtiti tudje dok mu ne zazveci...a i tad nece mnogi priznati da su pogresili...zene naravno nikad, barem ja ne znam nijednu da je to rekla.

a bio sa dosta i znam ih u dusu.
Jel znaš? Marlone 🌼😎

Back