Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 48.221
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ne bre to, ne razvijanje filma u glaviMislim, da smo svi samo sto mnogi projektuju. Na pr lik vidi neku zgodnu cicu na ulici i odmah u glavi razvije film kako se njih dvoje suprr kapiraju, kako je ona zabavna, i na seksualnom planu, voli da je njegova intima pohotljivica koja ga cedi dok joj toche potoci niz butinu a u realnosti se svede umesto obostrane razmene da se on trudi da je fascinira pa tjapi.
Mislim da je to onda neodstatak realnosti pre nego neka definisana sasvim psiholoski gledano prihvacena zdrava karakteristika. Jer kao sto je lose tek tako imati seks sa potpunim strancima, tako je i razvijati emocije s nekim bez intime. Jer intima je bitan sastojak toga. Seks nije samo fizicka radnja vec hemijski otvara prostor za prisnost. Tako da kada bi mi neko rekao da je demiseks, zapitao bih se odmah jel sve ok s tom osobom.ma ne bre to, ne razvijanje filma u glavi
nego potpuni razvoj emocija i bliskosti pre sexa, dakle daželja potiče iz jednog prisnog odnosa, i bez toga ne može
Каква смејурија!! Па нормално да ћеш помислити на секс ОДМАХ ако видиш неко ТЕЛО које ти се много допада. И мушкарци и жене.
Islreno, jutros sam prvi put čuo za demiseks, pa rekao da otvorim temu. Po mom razumevanju istog, to se svodi na to da ne osecas uzudjene ni iz cega, vec te uzbudjuje osoba (u vecini slucajeva) sa kojom si se zblizio, poznajes je it... da kazem kao muskarci i iz muskog ugla, ne dize ti se platonski na ono sto samo vidis.Mislim da je to onda neodstatak realnosti pre nego neka definisana sasvim psiholoski gledano prihvacena zdrava karakteristika. Jer kao sto je lose tek tako imati seks sa potpunim strancima, tako je i razvijati emocije s nekim bez intime. Jer intima je bitan sastojak toga. Seks nije samo fizicka radnja vec hemijski otvara prostor za prisnost. Tako da kada bi mi neko rekao da je demiseks, zapitao bih se odmah jel sve ok s tom osobom.
Pa i ne dize mi se na demi mur golu. Mogu da dobijem onaj osecaj uzbudjenja ali sad bas da sam u nekontrolisanom stanju ne. Zene manje uzbudjuje telo nego muskarce. Medjutim to ne znaci da ih ne uzbudjuje. Drugo jedno je imati osecanja povezanosti koje vode u krevet koje su bitne: poverenje, razumevanje, osecaj slicnosti koji dolazi iz kapiranja i td. Ali da je osobi potreban osecaj neke ne znam kakve bliskosti/ emocija, to vec zalazi malo u neka pitanja.Islreno, jutros sam prvi put čuo za demiseks, pa rekao da otvorim temu. Po mom razumevanju istog, to se svodi na to da ne osecas uzudjene ni iz cega, vec te uzbudjuje osoba (u vecini slucajeva) sa kojom si se zblizio, poznajes je it... da kazem kao muskarci i iz muskog ugla, ne dize ti se platonski na ono sto samo vidis.
Sta znam skine se Monika Beluci u vilmu i ti se ne popalis, izostane seksualni impuls.
Ovo je normalan proces.Razumevanje i povezivanje su ključni pre intimnosti.
Da.Demiseksualnost je seksualna orijentacija u kojoj osoba oseća seksualnu privlačnost isključivo nakon uspostavljanja jake emocionalne veze, često se smatra delom asexulanog spektra. Demiseksualci ne doživljavaju "primarnu" privlačnost na osnovu izgleda. Razumevanje i povezivanje su ključni pre intimnosti.
Hahah, pa dodje mu tako nešto, ali koliko sam ja skopčao samo selektivnija seksualnost.Ја мислила нешто типа сексуалност у деминутиву.
Diže se i kad ništa ne vidiš. On vodi svoju politiku.Islreno, jutros sam prvi put čuo za demiseks, pa rekao da otvorim temu. Po mom razumevanju istog, to se svodi na to da ne osecas uzudjene ni iz cega, vec te uzbudjuje osoba (u vecini slucajeva) sa kojom si se zblizio, poznajes je it... da kazem kao muskarci i iz muskog ugla, ne dize ti se platonski na ono sto samo vidis.
Sta znam skine se Monika Beluci u vilmu i ti se ne popalis, izostane seksualni impuls.
podesen na autopilotDiže se i kad ništa ne vidiš. On vodi svoju politiku.
nisam bila, pa sam bila, pa sad opet nisamDemiseksualnost je seksualna orijentacija u kojoj osoba oseća seksualnu privlačnost isključivo nakon uspostavljanja jake emocionalne veze, često se smatra delom asexulanog spektra. Demiseksualci ne doživljavaju "primarnu" privlačnost na osnovu izgleda. Razumevanje i povezivanje su ključni pre intimnosti.
Zabole ga ....podesen na autopilot![]()

Ss tobom se nikad ne znanisam bila, pa sam bila, pa sad opet nisam
ne seks na pun stomak, em se sve bućka pa dekoncentriše, em stalno neko podriguje, em ništa duboko grlo da se ne bi vratili krastavčići po tepihu, a sve to uopšte pod uslovom da ti se nije prispavaloПрво вечера па секс.
Nisam znala za izraz, ali čini mi se da jesam ta denominacija. Niko me nije do sad seksualno privukao. Doduše, nisam sad zavisnik od emocionalnih izliva od strane druge osobe, niti prštim od emocija konstantno... ali mi je bitno da sam povezana na taj način sa osobom sa kojom gradim neku priču.Demiseksualnost je seksualna orijentacija u kojoj osoba oseća seksualnu privlačnost isključivo nakon uspostavljanja jake emocionalne veze, često se smatra delom asexulanog spektra. Demiseksualci ne doživljavaju "primarnu" privlačnost na osnovu izgleda. Razumevanje i povezivanje su ključni pre intimnosti.
Hm, ako bas niko, onda je to mozda vise aseksualnost?Nisam znala za izraz, ali čini mi se da jesam ta denominacija. Niko me nije do sad seksualno privukao. Doduše, nisam sad zavisnik od emocionalnih izliva od strane druge osobe, niti prštim od emocija konstantno... ali mi je bitno da sam povezana na taj način sa osobom sa kojom gradim neku priču.
Možda. Nesam školovala.Hm, ako bas niko, onda je to mozda vise aseksualnost?