Da li ste čuli za novi detoks trend?

.. а ми смо имали несрећу да форум користиш као свој тоалет .. пошто се тамо ниси домаћински олакшала

Vidiš i to je jedna ogromna nekultura s tvoje strane

kad nemaš argumente onda pocinjes da vredjas može se reci da si toksican

Ti si odje drveni advokat sensei-a? Očito ti se dopada omaložavajući recnik lopata za zenu

Fuj

Vi balkanci ste jako površni i zbog toga ste i usamljeni niko iz komšiluka neće da ima nekog posla sa vama

Da li ste zapitali zašto ?

Njemac kaže Weltfremd a na engleskom Unworldly

јел то они немци што су у Великом и Светском убијали све што су стигли .. онако културно .. безречи

Ja sam imala tu sreću da se rodim u srcu evrope
Ali vidim da te vuku koreni.

jesi li čitala Pokondirena tikva - Jovan Sterija Popović?

1735421636377.png

Ima i pozorišna predstava na youtube

Vidiš i to je jedna ogromna nekultura s tvoje strane

kad nemaš argumente onda pocinjes da vredjas može se reci da si toksican

Ti si odje drveni advokat sensei-a? Očito ti se dopada omaložavajući recnik lopata za zenu

Fuj

...ма то је богатство језика

мутав/а
ћорав/а
сакат/а....

Тако и у Балкану .... ситне нијансе у карактру су између ... пракљаче..лопате ...

Poslednja izmena:
Ti Nemci kojima rasprodajete Srbiju

Молим те ..МИ не распродајемо ... Продају они који су приграбили ЗАКОНСКО 'право' као што је Хитлер у немачкој својевремено урадио

Значи машиш поанту .. Тај 'кулурни' ШВАБОВ НИЈЕМАЦ .. је кроз димњак КУЛТУРНО и без речи протерао 6 000 000 хебреја

и ТИ сада овде солиш памет да је Хитлерија то место где си се родила ФУЈ и теби

...

Бај тхе веј .. Србију продају и Кини и САДу ..свакоме

Ти изволи ако можеш то спречи па тако помози .. а не да дробиш о томе како су мушкарци прости према женама и да је то проблем

највећи Балкана

Poslednja izmena:
Ta sam :D
Mislim da to nije jednolinijski, vise razlicitih faktora, zivitnih iskustava i objektivnih okolnosti dovede do toga.
Kada sam bila mladja cudila sam se zasto zene nakon razvoda cesto ostaju same, sada razumem.
Jedan od faktora je sto u ovim godinama nemas vise zivaca za gluposti i pogodbe sa zivotom, jer prosto ne moras.
A kada ne moras, onda ostaje samo mogucnost da hoces, da bi hteo potrebno je da neki osnovni uslovi budu ispunjeni.

To su WOKE feministkinje već radile, naročito od kad je Tramp pobedio.

Srećom, radi se uglavnom o lopatama koje ionako niko ne bi hteo.

ako su je taj detox tog tipa iz te grupacije onda i bolje da se muškarci ne zahebuju i ne zakasavaju sa njima da im ove ne unakažavaju život jel iako su lopate muškarci su to još znate da pojedine ružnjikave a i ružne vala imaju stalno muškarce nikada nisu bez njih tako daaa - kod takvih nije u pitanju toliko izgled koliko njihovo nakaradno ponašanje

Back