Da li ste čuli za "mojdrug" i šta mislite o tome?

Bojan1981

Početnik
Poruka
3
Nedavno sam video vozilo sa nalepnicom i pitao sam se o čemu je reč. Naime sajt nudi opciju da se registrujete i dok svakako putujete možete učiniti nekom uslugu i poneti paket, hranu itd u grad gde putujete, tom prilikom možete zaraditi minimum 200 dinara. Na momenat zvuči malo ali ako dnevno prenesem 3 paketa 600 din x dana koliko putujem, to je super. Mislio sam o tome i registrovao sam se. U toku je godina registracija vozača. Kapiram da nakon 4oga kreće kampanja, mnoge firme čekaju baš ovakvu ponudu, kupci uštedu a prodavci povećanje prodaje. Malo sam sumnjičav ali želeo bih da čujem i Vaše mišljenje. Hvala!!!

Prilozi

• IMG_20241007_115743.png
    IMG_20241007_115743.png
    942,6 KB · Pregleda: 3
Poslednja izmena od moderatora:
Nedavno sam video vozilo sa nalepnicom i pitao sam se o čemu je reč. Naime sajt nudi opciju da se registrujete i dok svakako putujete možete učiniti nekom uslugu i poneti paket, hranu itd u grad gde putujete, tom prilikom možete zaraditi minimum 200 dinara. Na momenat zvuči malo ali ako dnevno prenesem 3 paketa 600 din x dana koliko putujem, to je super. Mislio sam o tome i registrovao sam se. U toku je godina registracija vozača. Kapiram da nakon 4oga kreće kampanja, mnoge firme čekaju baš ovakvu ponudu, kupci uštedu a prodavci povećanje prodaje. Malo sam sumnjičav ali želeo bih da čujem i Vaše mišljenje. Hvala!!!
tebi je trošak ionako ukalkuliran kada si krenuo na put
a neko od te dostave živi, to mu je osnovni izvor zarade

Hvala na odgovorima, razumem sve, meni često traže usluge dok putujem za ns, nude se i da plate, poznati, nepoznati, jer kažu usluga nam je svakako i da platimo tebi jer će za dve knjige da kurir naplati 400 dinara a tebi ćemo platiti 150npr. Neće ni oni ljudi džabe da im prevozim, hoće da počaste. A i meni odgovara da se ne lažemo 🫣😊 Razumem ja svako mišljenje, nego sam se pitao da li je još neko probao platformu mojdrug.rs činilo mi se kao ok ideja.

Back